Tesla Model 3 detailně nafocen při nabíjení. Zpracování budí pochybnosti

4
Tesla Model 3 detailně nafocen při nabíjení. Zpracování budí pochybnosti
  • V interiéru najdete pouze dotykový displej, budíky před volantem opravdu chybí
  • Zpracovaní „C“ sloupku dle fotografií není zcela ideální
  • Nedostatky vykazuje i oblast předních světel a kapoty

O Tesle Model 3, minimálně co se exteriéru týká, jsme věděli prakticky vše. To především díky testování, kde si Tesla nedělala hlavu s maskováním. Velké otazníky však stále přinášel interiér a celkové zpracování nejmenšího modelu americké automobilky.

Interiér se nese ve znamení minimalismu. O dotykovém displeji, který je umístěný horizontálně uprostřed palubní desky, jsme odnedávna také věděli. Nyní jsou k dispozici i fotky volantu, který má též minimum tlačítek. Před volantem nenajdete žádné budíky. Celkově interiér vypadá velmi elegantně a svěže.

Ne tak dobrou zprávu máme co se důkladného zpracování exteriéru týká. Na internetu se objevilo hned několik fotografií Tesly Modelu 3, jak se nabijí na Superchargeru. Krytka pro nabíjecí konektor se odklápí směrem nahoru, což musí vyhodnotit každý podle svého, avšak můžete si všimnout „C“ sloupku, kde díly ne úplně dokonale lícují. Znepokojení vzbuzuje i oblast předních reflektorů a kapoty.

Věřme že jde pouze o vady předprodukčního prototypu a že Tesla vše ještě do ostré výroby stihne doladit.

Zdroje: imgur.com, electrek.co

Diskuze ke článku
Jakub
Osobni nazor je spise takovy, ze kabely vedene ze zadniho kufru a take predniho, davaji pocit spatne padnoucich casti. Ovsme prave kabel muze zpusobovat toto nedosednuti casti na sve misto.
Peppa
Výroba ještě nezačala, takže nic jiného než předprodukční prototyp to být ani nemůže.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze