Němečtí kolegové důkladně prolezli Volkswagen ID.3. Podívejte se na video

Němečtí kolegové důkladně prolezli Volkswagen ID.3. Podívejte se na video
  • Kolegové z auto motor und sport se mohli na Volkswagen ID.3 podívat detailněji
  • K vidění byl prostor na zadních sedadlech či zavazadelník, nikoliv palubní deska
  • Veškeré důležité informace o ceně i kapacitách baterie jsou již známé

Volkswagen se na frankfurtském autosalonu ukáže mimo jiné se svojí elektrickou novinkou v podání modelu ID.3. Veškeré důležité informace o kapacitách baterie, ceně či dojezdech dle cyklu WLTP už jsou známé. Elektrický Volkswagen si můžete i předobjednat. Co však neznáme je jeho finální podoba.

Jestli máte čas na polovinu fotbalového zápasu, tedy 45 minut, tak se můžete podívat na video pánů z YouTube kanálu auto motor und sport, kteří si Volkswagen ID.3 mohli celý prohlédnout. Interiér a další věci jsou očím sice skryté, ale na videu je k vidění například velikost zavazadlového prostoru či místo na zadních sedadlech.

Elektromobil, který stojí na platformě MEB, si už nyní můžete předobjednat. Stačí složit vratnou kauci 25 tisíc korun. V první vlně bude k dispozici tzv. „First Edition“. V útrobách bude baterie o kapacitě 58 kWh. Dle WLTP ujede tato verze na jedno nabití 420 kilometrů. Cena startuje na přibližně jednom milionu korun. Nejslabší verze bude disponovat 45kWh baterií, naopak stropem v nabídce bude verze se 77kWh baterií. Dojezd dle WLTP činí 330, respektive 550 kilometrů

Volkswagen modelem ID.3 zahájí velkou elektrickou ofenzívu. Později dorazí modely jako je VW ID. Buzz nebo ID. Crozz a jistě budou následovat i další.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze