Volkswagen ID. Buzz je hlavním hrdinou nové reklamy

Volkswagen ID. Buzz je hlavním hrdinou nové reklamy
  • ID.3, první model z rodiny, se bude prodávat ve třech kapacitách baterie
  • Později rodinu rozšíří i Volkswagen ID. Crozz a zmíněný model Buzz

Tento týden Volkswagen oficiálně prozradil nové informace o ID.3, tedy prvním elektromobilu z rodiny ID. Ten však nebude dlouho sám. Brzy se dočká sourozenců, jako je Volkswagen ID. Crozz, ale také ID. Buzz. A právě poslední jmenovaný je hlavním hrdinou nového videa, které finské zastoupení německé automobilky ukázalo na YouTube.

Volkswagen ID. Buzz má být autem, se kterým můžete nejen cestovat do oblíbených destinací, ale má to být i váš společník při kempování, popřípadě si z něj rovnou můžete udělat ložnici. Volkswagen jistě bude mířit na aktivní lidi jakéhokoli věku. Na videu je vidět i autonomní řízení, které Volkswagen ukazoval už v roce 2016 na pařížském autosalonu. Stačí se dotknout loga na volantu. Ten pak zajede do palubní desky a auto pojede zcela autonomně. Alespoň tak to má Volkswagen vymyšlené.

Vraťme se však ještě k modelu ID.3. Ten bude mít světovou premiéru na frankfurtském autosalonu. K dispozici je ve třech kapacitách baterie (45, 58 a 77 kWh). Dojezdy dle WLTP činí 330, 420 a 550 kilometrů. ID.3 si můžete předobjednat, stačí složit zálohu tisíc eur. Tím si koupíte místo v pořadníku na ID.3 First Edition. Půjde o 58kWh kapacitu baterie a koncová cena bude 40 tisíc eur, tedy okolo jednoho milionu korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze