Nakupte přes mobil a nákup najdete ve vašem kufru. SEAT spouští pilotní projekt

Nakupte přes mobil a nákup najdete ve vašem kufru. SEAT spouští pilotní projekt
  • Vše probíhá přes mobilní aplikaci Droppit
  • Přes telefon nakupujete ve virtuálním supermarketu Deliberry
  • Nákup bude doručen do vašeho auta nikoli po celém městě, ale na vybraných parkovištích
  • Pilotní projekt poběží v Barceloně šest měsíců a bude fungovat na dvou parkovištích

Doručení vašeho nákupu k vám domů, popřípadě do kanceláře, dnes není nic neobvyklého. I na českém trhu existují společnosti jako Rohlik.cz, Košík.cz či zavedení hráči na trhu jako je Tesco, kteří nabízejí své řešení. Co kdyby byla možnost, aby vám někdo doručil nákup přímo do auta?

Aplikace Droppit

SEAT ve spolupráci se společností Saba vytvořili aplikaci Droppit. Ta slouží pro váš nákup. Jednoduše si vyberete, kde a jaké potraviny chcete nakupovat, a po zaplacení skončí vámi uskutečněný nákup v kufru vašeho auta. Tedy pokud máte na kapotě logo SEAT. Další podmínkou je, že musíte parkovat na parkovišti, které má pod palcem společnost Saba. Jde totiž o společnost, která je vedoucím operátorem v oblasti městské mobility a specialistou na správu parkovišť. Saba společně se SEATem stojí za systémem Parkfinder 2.0. Ten vás v reálném čase informuje o neobsazených parkovacích místech.

Aplikace Droppit je k dispozici jak pro iOS, tak Android. Umožní každému uživateli vytvořit nákupní objednávku ve virtuálním supermarketu a nechat zboží doručit do jejich auta, zatímco stojí na parkovišti Saba. Šestiměsíční pilotní test tohoto projektu ve spolupráci s virtuálním supermarketem Deliberry a společností Courier Glovo se uskuteční na dvou parkovištích v Barceloně, která se nacházejí u společností Pau Casals a Lluís Companys.

Zdroj: seat-mediacenter.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze