Na veletrhu e-Salon nechybí ani stánek fDrive.cz. Přijďte se svézt v elektromobilech

1
Na veletrhu e-Salon nechybí ani stánek fDrive.cz. Přijďte se svézt v elektromobilech
  • Celý víkend se můžete svézt v elektromobilech, jako je Tesla Model S, Tesla Model X, Jaguar I-PACE či Audi e-tron
  • Zastavit se můžete i na našem stánku, kde se můžete podívat na Jaguar I-PACE a Hyundai Ioniq EV

Dnes a o víkendu se v pražských Letňanech, konkrétně v PVA EXPO, koná druhý ročník veletrhu e-Salon, který je zaměřený na elektromobilitu, nabíjecí stanice a tak podobně. Naše redakce zde nechybí a podívat se můžete i na náš stánek, popovídat si se členy redakce, ale především se svézt elektromobily, jako je Tesla Model S, Model X, Jaguar I-PACE či Audi e-tron.

V případě zájmu o testovací jízdy v elektromobilu se stačí zastavit na stánku Asociace pro elektromobilitu v ČR, který najdete v hale 3, a na místě se domluvíte. Na e-Salonu se však můžete podívat i na spoustu zajímavých novinek v čele s Volkswagenem ID.3 či flotilou plug-in hybridních Fordů. K vidění je však také Audi e-tron, Jaguar I-PACE či elektrická motorka Harley-Davidson, elektromotorky Kymco a také elektrická letadla.

Přijít se můžete podívat dnes do 18 hodin. V sobotu se brány otevřou od deseti hodin ráno do 18 hodin, v neděli do 17:00. Základní vstupné činí 200 Kč.

Diskuze ke článku
Evolt
Evolt
O testovací jízdy, které se sjednávaly v hale 6 byla dračka a v prvních 10 minutách po otevření veletrhu bylo obsazeno snad celé dopoledne co se týče aut. Do odpoledne se čekat chtělo jen málokomu.
Závěr: Poptávka po jízdách byla z 95% neuspokojena, alespoň tedy mým odhadem podle kolosálního počtu lidí ve frontě relativně k nabídce a počtu aut.
(Založeno na mých observacích v sobotu 16.11. 2019.)
Aby pokryli poptávku, museli by mít alespoň zhruba 40 - 50 aut, ne nějakých 10. Také by pomohlo zvětšit počet registračních stánků z 1 na 2 nebo 3.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze