fDrive.cz bude mít tento víkend svůj stánek na Prague Car Festival

fDrive.cz bude mít tento víkend svůj stánek na Prague Car Festival
  • Prague Car Festival se koná už tento víkend, tedy 31. až 1. 9. v PVA EXPO Letňany
  • Brány pražského výstaviště se otevřou v sobotu v deset hodin dopoledne
  • Na našem stánku bude hned několik elektromobilů, ale také elektrické motorky či nabíjecí stanice

Letošní Prague Car Festival se blíží a naše redakce už poněkolikáte bude mít na této akci stánek elektromobility, kde si budete moci prohlédnout hned několik elektromobilů. Prague Car Festival se koná tento víkend, tedy 31. až 1. 9., a to v PVA EXPO Letňany. Brány výstaviště se otevřou v sobotu v deset hodin dopoledne.

Letos budeme mít na našem stánku, na kterém spolupracujeme s asociací pro elektromobilitu, Jaguar I-PACE, Hyundai Kona Electric, BMW i3s a nebude chybět ani Tesla Model X a Model S. K vidění však budou také nabíjecí stanice PRE a ČEZ. A právě ČEZ premiérově ukáže 150kW nabíjecí stanici, která bude brzy stát u centrály této společnosti v ulici Duhová v Praze.

Na své si přijdou i milovníci jedné stopy. Konkrétně se budete moci podívat na elektrické motocykly od Kuberg, SurRon, Super Soco a ZERO. A pokud nejste velcí fanoušci motorek, tak vás může zaujmout například elektrická koloběžka od SEATu. Připomenout bych měl i nedělní sraz elektromobilů, kam jste samozřejmě také všichni zváni.

Věříme, že i letos si celou akci užijete a budeme rádi, když se za námi na náš stánek přijdete podívat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze