Co všechno bylo k vidění na našem stánku na Escape6 Prague Car Festival?

Co všechno bylo k vidění na našem stánku na Escape6 Prague Car Festival?
  • Jednalo se už o třetí účast naší redakce na této akci
  • Velkým lákadlem byly samozřejmě Tesly Model X s S, ale také Fisker Karma
  • K vidění bylo i několik elektrických kolobežek či motorek, které má v nabídce Alza.cz

Ani letošní rok naše redakce nechyběla se svým stánkem elektromobility na Escape6 Prague Car Festivalu, který se konal poslední prázdninový víkend. V pořadí šlo už o třetí účast naší redakce a ani tentokrát nebyla nouze o zajímavé elektrické modely. A k vidění nebyla jen auta.

Stánek elektromobility na Escape6 Prague Car Festival 2019

V hale číslo dva, konkrétně v oddělení „C“, jste mohli narazit na náš stánek, kde byl k vidění například Hyundai Kona Electric, Jaguar I-PACE, BMW i3, Kia Soul v barvách Alza.cz nebo Tesly Model S a Model X. Velkým lákadlem byl také Fisker Karma. V neděli pak venku proběhl sraz elektromobilů, kde byla k vidění i Tesla Model 3, Nissan Leaf nebo Volkswagen e-Golf.

Velká část dotazů směřovala na nabíjecí stanice. Hned zkraje byla k dispozici nejrychlejší nabíjecí stanice skupiny PRE, která zvládá výkon až 300 kW. Na druhé straně byla nejrychlejší nabíjecí stanice skupiny ČEZ se 150 kW.

Elektromobilita však nejsou jenom auta, na stánku bylo k vidění také několik elektrických motorek, které má ve svém repertoáru Alza.cz a také dvě elektrické koloběžky od SEATu. A abych nezapomněl, zdaleka největším exponátem byla dvojice vozidel od společnosti Maxus. A to konkrétně dodávka EV 800 a elektrický sklápěč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze