Sraz elektromobilů v rámci Prague Car Festivalu. Přijeďte 1. září do Prahy!

Přijeďte se s námi podělit o vaše dojmy na sraz elektromobilů
1
Sraz elektromobilů v rámci Prague Car Festivalu. Přijeďte 1. září do Prahy!
  • Už potřetí v řadě bude mít na Prague Car Festivalu místo i stánek s elektromobily a opět pod záštitou fDrive.cz
  • Premiérově bude celý nedělní den sraz elektromobilů, a to před výstavištěm PVA EXPO Letňany
  • Vítaní jsou všichni majitelé elektromobilů i fanoušci elektromobility

Konec prázdnin se nezadržitelně blíží, a to znamená, že letošní Prague Car Festival je za rohem. Ani letos nebude chybět stánek elektromobility pod záštitou fDrive.cz. V minulém roce jste se mohli podívat na prakticky všechny elektrické modely a letos tomu nebude jinak. Avšak rok od roku chceme jít dále, a i proto letošní ročník bude mít premiéru v podobě venkovního srazu elektromobilů.

Elektrifikace se automobilů dotýká už dnes a postupně se na trh dostávají čistě elektrické modely značek, u kterých byste to ještě nedávno nečekali, například Audi e-tron, Mercedes EQC nebo třeba Kia e-Niro. I proto nastal čas udělat kvalitní sraz elektromobilů v Praze. Na srazu i stánku elektromobility spolupracujeme s asociací pro elektromobily.

Přivezte všem ukázat svého elektrického miláčka na čtyřech kolech, starého či nového, a to konkrétně 1. září do Letňan na PVA EXPO. Můžete se nejen podělit o vaše dojmy s ostatními a užít si příjemný den, ale zároveň se svézt s nejnovějšími elektromobily i si všechny pohromadě prohlédnout na našem stánku. Sraz elektromobilů bude probíhat souběžně s výstavou Escape6 Prague Car Festival. Každý účastník dostane k dispozici zdarma místo k zaparkování svého vozu na venkovní ploše přímo před vstupní halou. V případě zájmu vás poprosíme o vyplnění krátkého dotazníku zde.