V březnu se koná veletrh i-Mobilita. Co vše bude k vidění?

1
V březnu se koná veletrh i-Mobilita. Co vše bude k vidění?
  • Ostravský veletrh se zaměřuje nejenom na elektromobilitu
  • K vidění budou i plynová auta, elektrokoloběžky a další

O 21. století se hovoří jako o době informační, mobilní, plastové, ale také chytré a plné technologií, které radikálně změní náš život. Elektřina, vodík, plyn a mnohé další alternativní pohony změní způsob naší dopravy. Co vše nás v blízké budoucnosti čeká představí výstava i-Mobilita plná chytrých aut, vychytávek a novinek nejen z oblasti dopravy. Na co se můžete těšit? Auta na plyn, bike-sharing, elektrokola, elektrokoloběžky, elektromobily, hry, letadla, lodě, nabíjecí stanice, virtuální realitu aj. Aktuální informace sledujte také ve facebookové události akce, popřípadě na webových stánkách.

Test nabíjení Hyundai Ioniq (2018)

Cílem veletrhu i-Mobilita je ukázat, jak chytře můžeme cestovat a zlepšovat tak kvalitu svého života. Na akci se budou prezentovat firmy, které nabízejí nejen čistou dopravu, ale možnosti, jak cestovat a bavit se s ohledem na životní prostředí. Bude se věnovat novinkám i trendům v inteligentní dopravě a chytrému integrovanému cestování, které podporuje koncepci tzv. Smart Cities aplikované vyspělými městy po celé Evropě.

Těšit se můžete na chill-out zónu Leo Expressu, elektrokáry a elektrokola E-MOTION Parku Ostrava, otočný trenažér BESIP Teamu, dopravní novinky Dopravního podniku města Ostrava a mnoho dalšího.

Diskuze ke článku
Mirek
Dobrý den, budete mít také na veletrhu Váš fDrive stánek?

Děkuji za zpětnou odpověď

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze