Dorazte na Valašsko na sraz elektromobilů. Redakce fDrive bude u toho

Dorazte na Valašsko na sraz elektromobilů. Redakce fDrive bude u toho
Fotografie: Martin Pultzner, fDrive.cz
  • Čtvrtý ročník neformálního setkání elektromobilistů proběhne už v sobotu
  • Dorazí přes 40 elektromobilů a spousta dalších elektrických vozítek
  • Místo konání se v rámci města změnilo

V sobotu 28. 8. od 10 do 15 hodin se ve Valašském Meziříčí uskuteční už čtvrtý ročník tradičního srazu elektromobilů na netradičním místě. Nově se přesune z náměstí na druhé nádvoří zámku Žerotínů, sraz bude na parkovišti za zámkem. Vstup je i tenkrát zdarma, novinkou bude nultá EV party v Café Rosso Nero. Akci tradičně organizuje firma ASEP a opět půjde o neformální setkání s ostatními majiteli elektromobilů.

Kromě možnosti vyměnit si vlastní zkušenosti s více než čtyřiceti dalšími elektromobilisty se setkáte i s redaktory fDrive.cz, kteří dorazí s automobily Audi e-tron, Hyundai Ioniq 5 AWD, Audi e-tron GT a Hyundai Kona 2021. Pochopitelně dorazí i Tesly. Nebudou chybět zkušební jízdy, ač s automobily se bude tentokrát vyjíždět odjinud než ze zámeckého nádvoří. Dorazit můžete na čemkoliv elektrickém, pro prvních padesát účastníků má starosta Valašského Meziříčí uvítací balíček s poukazem na oběd. Nebo si přijďte jen popovídat, pobavit se a zajezdit si s něčím elektrickým. Registrujte se prosím na emailu milan.rajchl@volny.cz u Milana Rajchla, člena Výboru ASEP, tel. 722 931 372. Příjezd naplánujte nejlépe mezi 9. a 10. hodinou, vyklizení parkovišť pak do 16. hodiny.

Ve městě nechybějí tři rychlé DC nabíječky (2× ČEZ a 1× Inchanet) a několik pomalých (kromě společných stojanů s DC také před radnicí, u obchodu Pepco, u nádraží a u Autocentra Lukáš). Na samotném místě srazu nebude nabíjení možné.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze