Mercedes láká videem na nový elektromobil. Zítra ho uvidíme

  • Už zítra představí Mercedes na pařížském veletrhu koncept elektrického vozu budoucnosti
  • Koncept má ukázat podobu elektrických Mercedesů na několik dalších let
  • Futuristický exteriér i interiér se budou odlišovat od konvenční produkce Mercedesu

Mercedes zveřejnil video, ve kterém láká na svou zítřejší premiéru konceptu elektrického vozu nové generace. Ten má ukázat, jak budou vypadat plně elektrické Mercedesy v dalších letech. Značka s třícípou hvězdou ve znaku slibuje v příštích třech letech uvést hned několik elektromobilů v mnoha kategoriích. Momentálně má ve své nabídce pouze elektrický model B, který jsme na fDrive.cz rovněž otestovali. Zbytek portfolia tvoří plug-in hybridy, jakým je třeba C 350 e, který rovněž prošel naším testem.

Jak je z videa patrné, design nových elektrických Mercedesů bude hodně odlišný od zavedené produkce a bude značně vycházet například z konceptu IAA, který jsme prozkoumali v Šanghaji. Futuristický má být také interiér, kterému video věnuje několik záběrů. Hovoří se o tom, že by nově představený koncept mohl být přímou konkurencí pro Teslu Model X.

Jak bude novinka ve finále vypadat? To se dozvíme už zítra v 11:00 na tiskové konferenci v Paříži, které se budeme na místě účastnit. Sledujte fDrive.cz pro více informací a fotogalerii novinky po jejím představení.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze