Jak se liší infotainment Modelu 3 od stávajících vozů Tesly?

Jak se liší infotainment Modelu 3 od stávajících vozů Tesly?
  • Dotykový displej má úhlopříčku 15 palců a je umístěný na šířku
  • Hlavní menu se přesunulo na spodní stranu

Interiér Tesly Model 3 už známe, a tak kromě reálného dojezdu už zbývalo rozlousknout poslední otázku: jak bude vypadat infotainment systém, který je oproti Modelu S a Modelu X na šířku, nikoli na výšku?

Tesla Model 3 infotainment

Grafický umělec Denzzian si dal tu práci a fotografie interiéru, které se v posledních dnech dostaly na internet, jednoduše řečeno prohnal Photoshopem. A výsledek?

Patnáctipalcový dotykový displej je umístěný na šířku, takže ovládací prvky musely být pozměněny. V levé části můžeme vidět ovládací prvky, které se týkají auta, tedy otevření krytky nabíjecího portu a předního i zadního kufru. Tlačítka Home a Work budou s největší pravděpodobností předdefinovány na adresu domů a do práce.

Hlavní menu se přesunulo z vrchní strany na stranu spodní, kde uprostřed dominuje ovládání klimatizačních podmínek. V pravé části poté najdete položky pro volání, poslech hudby a navigování. Celá pravá část bude k dispozici pro ostatní položky. Na obrázku můžeme vidět, že testovací kousek byl ve vývojářském režimu, kam se běžný uživatel normálně nedostane.

Po vzoru infotainmentu z Modelu S a Modelu X půjde i obraz v Modelu 3 jistě rozdělit. Otázkou je, zda pouze na poloviny, nebo i jinak.

Zdroj: teslarati.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze