Jak probíhá nabíjení na Superchargeru, když ho nemáte zdarma?

Jak probíhá nabíjení na Superchargeru, když ho nemáte zdarma?
  • Nabíjení se prakticky neliší, nejdříve se vám strhává bezplatně získaný kredit na 400 kWh
  • Veškerý přehled o nabíjení a případné ceně najdete ve vašem účtu My Tesla

Tesla do 15. ledna 2017 nabízela k zakoupeným vozům nabíjení na Superchargerech zdarma. Majitelé, co si Teslu koupí po tomto datu, již za nabíjení na Superchargeru platí. Od Tesly však dostali 400 kWh zdarma – pokud budeme brát papírové hodnoty Modelu S P100D, pak čistě teoreticky urazíte zdarma 2 452 kilometrů. Reálně ale zcela jistě půjde o menší vzdálenost.

K dispozici je nyní i video, jak placené nabíjení probíhá. Natočil jej youtuber DÆrik, který se svou Teslou vyrazil na Supercharger v Coloradu. Vše probíhalo stejně jako při standardním nabíjení. Jen na displeji se rozsvítila hláška o tom, že jde o placené nabíjení. Po dokončení nabíjení svítila na displeji stále nulová částka. Ve svém účtu však už zákazník nenašel kredit ve výši 400 kWh, ale pouze 390 kWh.

Nabíjení tedy probíhá obvyklým způsobem. Ve svém účtu vidíte historii plateb a kolik kWh jste nabili. Zajímavé je, že autor videa v úvodu vůbec nedrží volant, a tak spoléhá na Autopilota, který už sice zaznamenal pár nehod, ale i my můžeme potvrdit, že na dálnicích a rychlostních komunikacích funguje výborně.

Zdroj: youtube.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze