Jak nabíjet elektromobil i tankovat levněji? Prostřednictvím Mallpay

3
Jak nabíjet elektromobil i tankovat levněji? Prostřednictvím Mallpay
Fotografie: Patrik Svatoš, fDrive.cz
  • Fintech Mallpay na tři měsíce umožní tankovat benzín či naftu, doplnit LPG, CNG nebo vodík či nabíjet elektřinou na všech čerpacích stanicích v Česku i okolních státech.
  • S kartou Mallpay lze do konce července tankovat/dobíjet vůz se slevou 10 %

Díky fintechu Mallpay nemusí řidiči řešit, kde a co tankují. A je pochopitelně úplně jedno, jestli plně nakrmí nádrž svého auta, motorky nebo třeba karavanu. O desetinu méně budou platit díky automatickému zúčtování. Mallpay díky takzvanému MCC kódu platby totiž dokáže identifikovat, že k ní došlo právě na čerpací stanici. Neexistuje tedy žádné omezení například na síť konkrétních čerpacích stanic, místo nebo typ paliva.

Nabídka platí pro všechny držitele nově aktivovaných chytrých karet Mallpay. Tedy karet, které umožňují jednoduše a zdarma zaplatit za všechny nákupy později – konkrétně jen jednou za 50 dnů, a to až do výše limitu 50 tisíc korun. Kartu je možné jednoduše zařídit za pár minut online, tedy klidně přímo na benzínce. A díky její virtuální podobě, kterou je možné ihned aktivovat v aplikaci, s ní zaplatit okamžitě. Domů pak za pár dnů dorazí její plastová varianta.

Paliva levnější o deset procent svým držitelům Mallpay zajistí od května do konce července. Tankovat je možné až do celkové výše 15 tisíc korun (konkrétně se vztahuje na tankování za 5 000 korun každý měsíc). V přepočtu na aktuální ceny paliv je tak slevu možné uplatnit na takřka 340 litrů Naturalu 95, se kterými by se autem dalo ujet více než 4 500 kilometrů.

Mallpay karta je ideální společník pro neklidnou dobu, jako je tato. Snažíme se hledat cesty, jak lidem zprostředkovat to nejvýhodnější nakupování a platí to i o nákupech věcí, jako jsou potraviny nebo právě pohonné hmoty,” uvádí Adam Kolesa, CEO Mallpay. „Mallpay přivádí princip odložených plateb do běžného života a byli bychom rádi, kdyby se z nich stal postupem času naprostý standard, který pomáhá řídit cash-flow domácností.

Diskuze ke článku
Marek M.
Marek M.
Takže klasická kreditka, pokud to správně chápu? A jako promo akci na přilákání nových zákazníků mají 10% slevu na PHM nebo dobíjení na 3 měsíce.
Radovan Burkovič
Radovan Burkovič
My Vás naučíme žít na dluh bando čecháčkovská, Američani už to umí a hezky běhají celý život v kolečku jak křečci, aby všechno poplatili.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze