Designové skici ukazují nový koncept interiéru Škody Octavia 4. generace

Designové skici ukazují nový koncept interiéru Škody Octavia 4. generace
  • Čtvrtá generace modelu Octavia přichází s nově uspořádanou přístrojovou deskou s několika úrovněmi a velkou centrální obrazovkou
  • Novinka v bestselleru značky: dvouramenný volant
  • Světová premiéra nové generace modelu Octavia se koná 11. listopadu v Praze a naše redakce bude u toho

Skici, které vytvořil Škoda Design, ukazují nově tvarovanou palubní desku nové generace modelu Octavia. Je rozdělena do několika úrovní, které svými liniemi a barvami pod velkým a volně v prostoru stojícím centrálním displejem citují typické tvary masky chladiče vozů značky Škoda . Pocit velkorysé prostornosti interiéru posiluje vizuální šířka přístrojové desky. Ve své čtvrté generaci nabídne nejprodávanější model v historii značky Škoda uvnitř ještě více místa než jeho předchůdce.

Škoda Octavia 4. generace interiér

Součástí nového konceptu interiéru je také dvouramenný volant s tlačítky a otočnými ovladači usnadňujícími ovládání jednotlivých funkcí. Na elegantním a jasně tvarovaném středovém panelu nahrazuje jinak běžný volič automatické převodovky malý přepínač. Jeho prostřednictvím se řadí jednotlivé režimy převodovky DSG pomocí technologie shift-by-wire, tedy bez přímé mechanické vazby. V nové generaci modelu Octavia bude kromě toho k dispozici poprvé i třízónová klimatizace Climatronic.

Škoda Octavia 4. generace interiér
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze