Vůz Volkswagen s pohonem na CNG nyní se slevou až 70 tisíc korun

Vůz Volkswagen s pohonem na CNG nyní se slevou až 70 tisíc korun
  • Akce se týká modelů Polo TGI, Golf TGI a Golf Variant TGI
  • Zvýhodnění na model Polo činí 20 tisíc korun
  • Na ostatních modelech ušetříte ještě o 50 tisíc korun více
  • Výhoda CNG jsou nízké provozní náklady

Ať se nám to líbí nebo, pohon na CNG je v Česku velmi populární. Nedávno například automobilka Audi rozšířila modelovou řadu, která mimo benzin dokáže spalovat také právě stlačený zemní plyn. Své modely na CNG má také Volkswagen a nyní jejich nákup zvýhodňuje.

Volkswagen spouští pro své zákazníky akci Modrý bonus na modely s pohonem na stlačený zemní plyn. Zvýhodněná nabídka se vztahuje na modely Polo TGI, Golf TGI a Golf Variant TGI. Modrý bonus ušetří zákazníkům až 70 000 Kč z pořizovací ceny vozu.

Volkswagen je jedním z průkopníků pohonu na stlačený zemní plyn a naše mnoholeté zkušenosti se odráží ve vyspělé konstrukci inovativních motorů TGI, které pohání naše modely Polo, Golf a Golf Variant,“ říká Jiří Jantač, ředitel divize Volkswagen osobní vozy společnosti Porsche Česká republika. „S Modrým bonusem nyní nabízíme českým zákazníkům jedinečnou příležitost k pořízení našich modelů na CNG za mimořádně výhodných podmínek. Díky neustále rozšiřované síti plnicích stanic lze výhody našich vozů na CNG využívat po celé České republice i při cestování v zahraničí.“

Do akce Modrý bonus byly zařazeny modely Polo TGI, Golf TGI a Golf TGI Variant. Polo na CNG lze nyní pořídit se zvýhodněním 20 000 Kč. Pro modely Golf a Golf Variant s motorem TGI platí cenové zvýhodnění 70 000 Kč. Zákazníci však ušetří nejen na pořizovací ceně, ale také na provozních nákladech. V porovnání s konvenčními palivy – benzinem a naftou – jsou provozní náklady o 30 až 50 % nižší. Úspory vyplývají nejen z nižší spotřeby paliva díky vyšší účinnosti motoru spalujícího CNG, ale také z nižší spotřební daně a tím nižší koncové ceny paliva a nulové silniční daně. S vozem Volkswagen Polo TGI tak ujetý kilometr vyjde v průměru na 1,20 Kč.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze