Velká novinka je tady, spouštíme katalog automobilů

Velká novinka je tady, spouštíme katalog automobilů
  • U každého auta najdete všechny články, fotografie, videa i diskuzi
  • V databázi máme už nyní desítky elektromobilů i hybridů
  • Katalog průběžně rozšiřujeme o nové modely

Ani po několika měsících po spuštění neusínáme na vavřínech a snažíme se vám na našem webu přinášet nové a nové vychytávky. Poté, co jsme spustili diskuze, jsme se vrhli na nový rozcestník seriálů, abyste se k tomu kýženému dostali co nejrychleji. Vývojem prošla také stránka s videoobsahem, který vám pravidelně přinášíme a který tvoří stěžejní část našeho úsilí. A proto nás nezapomeňte odebírat na našem YouTube kanále. A nejenom na něm – najdete nás také na Facebooku, Twitteru a Instagramu.

Samozřejmě nejde o jediné změny. Celkově fDrive prochází optimalizací, aby fungovalo na všech druzích zařízení co nejlépe a nejrychleji. Největší nedávnou novinkou je spuštění katalogu, kde již nyní naleznete několik desítek modelů a jejich kompletní specifikace. Průběžně budeme do katalogu doplňovat další modely, a to jak ze segmentu elektromobilů, tak i hybridů a plug-in hybridů.

Podívat se můžete na kompletní specifikace a fotografie ať už přímo od automobilky, nebo naše vlastní. Samozřejmostí jsou i články, které jsme o daném modelu napsali, i videa, která jsme pro vás natočili. Prostě vše o daném vozidle koncentrováno na jediné místo pro co nejsnazší orientaci.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze