Spustili jsme diskuze pod články

2
Spustili jsme diskuze pod články
  • Na fDrive.cz jsme spustili diskuze pod články
  • Přihlásit se můžete přes Google, Facebook i Twitter
  • Po přihlášení se automaticky načte vaše fotografie i jméno

Na fDrive.cz postupně spouštíme nové funkce a jednou z prvních jsou očekávané diskuze pod články. Fungují přesně tak, jak byste čekali. Nechybí větvení do vláken, možnost palcem kladně ohodnotit povedený příspěvek nebo svůj příspěvek zpětně editovat. Určitě doporučujeme se na fDrive.cz přihlásit v horní liště. Můžete tak učinit skrze Google, Facebook nebo Twitter, načež dojde k automatickému načtení vaší fotografie i jména. V diskuzi tak budete unikátně rozpoznatelní. V sekci diskuzí pod článkem si pak můžete po pravé straně prohlédnout články s nejživějšími diskuzemi a rovnou na články přejít.

Stejně jako na mobilenet.cz, i na fDrive.cz jsou diskuze moderované – nenávistné, útočné, rasistické či jinak nevhodné příspěvky mažeme. Poprosíme vás tak o slušnost a věcnost v diskuzích. Jinak však necháváme diskuzím volný průběh, maximálně zcela nesouvisející příspěvky označujeme jako „off-topic“, avšak necháváme je nadále v diskuzi.

Další, mnohem větší novinky, budou již brzy následovat. Mezitím si můžete přímo pod tímto článkem diskuzi vyzkoušet a sdělit nám váš názor na fDrive.cz.