Už i Toyota nabízí CarPlay a Android Auto. Jako první na řadu přišlo C-HR

Už i Toyota nabízí CarPlay a Android Auto. Jako první na řadu přišlo C-HR
  • Nová Toyota C-HR bude k dispozici ve dvou hybridních motorizacích
  • C-HR je prvním modelem, který nabídne podporu Apple CarPlay a Android Auto

Nová Toyota C-HR poprvé umožňuje vybírat ze dvou různých hybridních ústrojí, nabízí nový multimediální systém a přináší vylepšený design. K hybridní 1,8litrové jednotce o výkonu 122 koní se přidává nový systém o obsah 2,0 litru Hybrid Dynamic Force s maximálním výkonem 184 koní, a tak si zákazníci mohou vybírat mezi dvěma hybridními pohony s emisemi CO2 již od 109 g/km v případě motoru o obsahu 1,8 litru a 118 g/km v případě ústrojí o obsahu 2,0 litru.

Premiéru má v novém C-HR i multimediální systém, který opět vylepšuje dosavadní možnosti konektivity od Toyoty. Uvedený systém nyní umožňuje propojení chytrých telefonů přes Apple Carplay a Android Auto, včetně jejich nejnovějších verzí. Rovněž podporuje aktualizaci map na dálku, aby všichni zákazníci mohli bez obav vyrážet na cesty s nejnovější verzí map Evropy.

Modernizované hlavní světlomety i koncová světla využívají LED technologii se světly denního svícení a ukazateli směru sloučenými do jediného zdroje na přídi tvořícího hladkou linku nad dálkovými světly. Nové sdružené světlomety na zádi vozu propojuje leskle černý spoiler k dosažení jednolitého čistého tvaru.

Toyota C-HR (test)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze