Toyota ve svých vozech zpřístupní hlasovou službu Amazon Alexa. Není první

1
Toyota ve svých vozech zpřístupní hlasovou službu Amazon Alexa. Není první
  • Alexa zvládne změnit teplotu v chytré domácnosti, zadat cíl vaší cesty nebo ovládat infotainment
  • První automobilka, která Alexu do svých modelů nabídne, bude SEAT
  • Alexu můžete využít také v BMW, ale jen na některých trzích

Americká Toyota oznámila, že ve vybraných modelech Toyota a Lexus vybavených systémem Toyota Entune 3.0 App Suite, resp. Lexus Enform App Suite 2.0, představí v roce 2018 inteligentní hlasovou službu Amazon Alexa provozovanou na cloudu společnosti Amazon. V roce 2019 budou následovat i další modely. Stává se tak další automobilkou, která se touto cestou vydala. Jako první integraci hlasové asistentky Alexa potvrdil SEAT. Ta bude k vyzkoušení i na blížícím se veletrhu Mobile World Congress, kde ani naše redakce nebude chybět.

Volkswagen CES Light Event - ukázka budoucnosti technologii

Po aktivaci služby jde Alexu ve Spojených státech požádat, aby například upravila teplotu v chytré domácnosti, doplnila mléko na nákupní seznam během jízdy do obchodu, nebo například spustila předčítání audioknihy ze serveru Audible. Prostřednictvím služby Alexa se může zákazník jednoduše zeptat i na cestu do cíle, ovládat systém palubní zábavy, dostávat zprávy, přidávat položky na nákupní seznam, ovládat chytrou domácnost přímo z paluby vozidla a mnoho dalšího. Alexa pro pomoc zákazníkům využívá propojení s více než tisícovkou produktů třetích stran pro chytré domácnosti.

Hlasové služby si rychle získávají širokou oblibu a díky začlenění služeb Amazon Alexa si budou moci majitelé vozů Toyota a Lexus už brzy povídat s Alexou na cestách automobilem,“ uvedl viceprezident a šéf informatiky Toyota Motor North America Zack Hicks.

Naší vizí v oblasti služeb Alexa je, aby byly dostupné tam, kde by je zákazníci mohli potřebovat – doma, v kanceláři, v telefonech a… v automobilech. Díky této integraci budou moci zákazníci používat Alexu prakticky všude, kam se automobilem vydají,“ říká produktový manažer Amazon Alexa Automotive John Scumniotales.

Informaci o integraci hlasové asistentky Alexa do svých automobilů oznámilo také BMW. Ta ale bude zpočátku dostupná pouze na trzích ve Velké Británii, USA a Německu.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Neooboype
Здесь вы можете заказать копию любого сайта под ключ, недорого и качественно, при этом не тратя свое время на различные программы и фриланс-сервисы.

Клонированию подлежат сайты как на конструкторах, так и на движках:
- Tilda (Тильда)
- Wix (Викс)
- Joomla (Джумла)
- Wordpress (Вордпресс)
- Bitrix (Битрикс)
и т.д.
телефон 8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp
Копируются не только одностраничные сайты на подобии Landing Page, но и многостраничные. Создается полная копия сайта и настраиваются формы для отправки заявок и сообщений. Кроме того, подключается админка (админ панель), позволяющая редактировать код сайта, изменять текст, загружать изображения и документы.

Здесь вы получите весь комплекс услуг по копированию, разработке и продвижению сайта в Яндексе и Google.

Хотите узнать сколько стоит сделать копию сайта?
напишите нам
8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze