Toyota Corolla GR SPORT a TREK jsou nové verze nejprodávanějšího modelu světa

Toyota Corolla GR SPORT a TREK jsou nové verze nejprodávanějšího modelu světa
  • GR SPORT je určen pro sportovněji smýšlející zákazníky
  • Verze TREK je potom určena spíše pro milovníky výletů do přírody
  • Samozřejmostí je hybridní pohon

Provedení Corolla TREK, nabízené výhradně v karosářské variantě Touring Sports s hybridním pohonem s autonomním dobíjením o objemu 1,8 nebo 2,0 litru, reaguje na rostoucí oblibu crossoverů a robustně vyhlížejících vozů v evropské nižší střední třídě. Toyota Corolla TREK je zaměřená na zájemce vyznávající aktivní životní styl a výpravy do přírody. Corolla TREK přináší o 20 mm větší světlou výšku pro lepší průchodnost lehkým terénem.

Toyota Corolla TREK nabídne klasiku v hybridním provedení

Model vychází z Corolly Touring Sports ve výbavě Comfort, kterou doplňuje o jedinečné prvky ve stylu crossoveru včetně nástavců pod předním i zadním nárazníkem, specifických 17" litých kol s broušenými povrchy, zatmavených zadních skel Privacy Glass, mlhových světel a LED světlometů. Na palubě Corolly TREK pak zaujme systém infotainmentu a 7“ TFT displej v přístrojovém štítu, specifická textilní sedadla ve dvoubarevném provedení a barevně sladěné dřevěné obklady.

Corolla GR SPORT je druhým modelem, který obohatí evropskou nabídku vozů Toyota s tímto označením. Toto nové provedení se nabízí ve variantách hatchback a Touring Sports včetně možnosti volit z hybridních pohonů o objemu 1,8 nebo 2,0 litru. Jedinečné sportovní prvky designu cílí především na mladší zákazníky. Provedení GR SPORT, vycházející ze stupně výbavy Executive, nabízí jedinečné stylistické prvky, jako například novou mřížku chladiče s povrchovou úpravou v tmavém chromu nebo jedinečné spodní i prahové nástavce a zadní difuzor. Součástí tohoto provedení jsou dále specifická 18" litá kola s broušenými povrchy, zatmavená zadní skla Privacy Glass, mlhová světla, LED světlomety a speciální šedý lak karoserie Dynamic Grey ve dvoubarevné kombinaci. V kabině Corolly GR SPORT pak najdeme speciální sportovní sedadla. Další změnou je černé a červené prošívání v oblasti přístrojového panelu, volantu a řadicí páky.

Toyota Corolla GR Sport
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze