TOP 5 nejčtenějších článků za rok 2019

TOP 5 nejčtenějších článků za rok 2019
  • Ohlédneme se za rokem 2019 a vybereme pro vás 5 článků, které vás nejvíce zajímaly
  • Jednalo se o články o Škodě Auto, elektrickém kole od Audi, Tesle či společnosti Rohlik.cz

Konec roku pro spoustu lidí znamená udělat si nějaký ten závěr, jaký vlastně byl. I my se zpětně ohlédneme na pět nejčtenějších článků roku 2019. A zítra se můžete těšit na to stejné, jen půjde o testy, které vás nejvíce zajímaly. A samozřejmě nevynecháme ani videa, o která jste měli největší zájem.

1. Škoda odtajnila cenu a dojezd hybridního Superbu. Objednat půjde už v létě

Škoda Auto do své nabídky v letošním roce zařadila i plug-in hybridní Superb. Později se světu představila i nová Škoda Octavia, která také bude k dispozici s plug-in hybridním pohonem. Ještě předtím, než jsme se mohli s plug-in hybridní Škodou Superb poprvé svézt, Škoda Auto zveřejnila cenu, ale také dojezd. A právě tento článek vás nejvíce zajímal. Více se dočtete zde.

2. E-bike Wörthersee je elektrické kolo od Audi

Automobilky už dnes nejsou pouze společnosti, které pracují na automobilech. Prakticky každá má dnes nějakou koloběžku/elektrické kolo. Stejně jako Audi. A právě elektrické kolo od této německá automobilky vás velmi zajímalo. Více se dočtete zde.

3. Tesla překonala rekord Porsche Taycan na Nürburgringu skoro o 20 sekund

Neustálá honba za rekordy pokračovala i letos. Tesla vs. Porsche Taycan nebyla jedna jediná pohádka na okruhu Nürburgring. Avšak právě tento příběh se zařadil mezi nejčtenější články roku. Více se dočtete zde.

4. Rohlik.cz využívá elektromobily, které nemusíte nabíjet. A chce jich mnohem více

Elektromobil, který nemusíte nabíjet? Že to zní divně? Ona to může být i pravda, pokud používáte elektromobil stejného výrobce, jako má ve své flotile Rohlik.cz. Jedná se o elektromobil, kterému vyměníte baterii, a tudíž samotný elektromobil se nemusí nabíjet. Více se dočtete zde.

5. Muskův uniklý e-mail prozrazuje, že Tesla míří k novému rekordu

Občas se stane, že nějaká ta fotka z výrobního procesu, která rozhodně neměla uniknout, jednoduše unikne. A nemusí to být případ pouze fotek, ale třeba i e-mailu. Tak, jako se to stalo Elonu Muskovi. O co přesně šlo, se podrobně dočtete zde.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze