Teď se Elon Musk možná opravdu opije. Poslední kvartál byl pro Teslu rekordní

Teď se Elon Musk možná opravdu opije. Poslední kvartál byl pro Teslu rekordní
Fotografie: Tesla
  • Elon Musk 1. dubna vtipkoval, že Tesla zkrachovala, a později přiložil i fotku, jak leží pod vlivem alkoholu u Tesly
  • Nyní bude mít k alkoholovému dýchánku daleko lepší důvod
  • Tesla za uplynulý kvartál vyrobila 34 393 aut, což je rekord v celé historii automobilky

Poslední dobou se v případě Tesly spekuluje o kvalitě jejich výrobků více než kdy jindy. Mohou za to také zaměstnanci, kteří sem tam pustí nějakou nelichotivou informaci. Naopak pozitivní je, že uplynulé tři měsíce byly pro Teslu nejlepší za celou historii, minimálně co se týká výrobních čísel.

Vypadá to, že atmosféra v Tesle je dobrá. Elon Musk 1. dubna vtipkoval, že Tesla zkrachovala, a později vložil i fotku, jak leží pod vlivem alkoholu u Tesly. Buď si je velmi jistý, že to v dohledné době opravdu nenastane, nebo má ještě silnější smysl pro humor. Tak jako tak Tesla za první tři měsíce letošního roku vyprodukovala 34 393 vozidel. Nepřekvapí, že většina, konkrétně 24 728 kusů, se dělí mezi Modely S a X. Model 3 sekunduje s počtem 9 766 vyrobených kusů.

Výroba Tesly Model 3 je velké téma. Ačkoli má Tesla s výrobou problémy, výrobní čísla jdou nahoru. Ve srovnání s posledním kvartálem roku 2017 poskočila výroba Modelu 3 čtyřnásobně. Elon Musk by rád brzy najel na plnou výrobní kapacitu. Jakmile se to povede, každý týden má Tesla vyrobit 5 000 kusů Modelu 3.

Zdroj: cnet.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze