Startup Rivian představil šikovnou výbavu svého pick-upu pro pobyt v přírodě

Startup Rivian představil šikovnou výbavu svého pick-upu pro pobyt v přírodě
Fotografie: Rivian
  • Rivian představil kempovací konfiguraci pro svůj pick-up R1T
  • Ta bude obsahovat možnost upevnění stanu na korbu a kulinářský pult

Společnost Rivian láká na svou přicházející novinku v podobě elektrického pick-upu Rivian R1T a neustále nás překvapuje něčím novým a zajímavým, co tyto vozy nabídnou. Nyní nám ukazuje, jak bude tento automobil užitečný během výletů do přírody, kde poskytne posádce celou řadu velice praktických funkcí.

Rivian je automobilkou, která vsází na zálibu obyvatel Spojených států ve velkých pick-upech, kterou se snaží propojit s moderní technologií elektrického pohonu. Plánem Rivianu je dostat produkční verzi svého pick-upu R1T na trh během příštího roku a jak informuje web electrek.co, tento automobil by mohl nabídnout celou řadu zajímavých vychytávek, které ocení například milovníci kempování ve volné přírodě.

Rivian představil svou kempovací konfiguraci na výstavě Overland Expo, propojující automobilový průmysl, přírodu a cestování. Na první pohled zaujme možnost umístění stanu na korbu automobilu, ovšem to není to nejzajímavější, co tato konfigurace nabízí.

Pokud jste již někdy viděli konceptuální verzi modelu R1T, pak zajisté víte, že mezi kabinou posádky a zadní nápravou se nachází otvor, který lze využít jako úložný prostor. Ve své kempovací konfiguraci však do tohoto otvoru Rivian zakomponoval výsuvný pult, který v sobě ukrývá vše potřebné pro pohodlné uvaření ranní kávy či přípravu obědu.

Vytvořili jsme prototyp mobilní kuchyně, který představuje jeden z mnoha způsobů využití dodatečného úložného prostoru v R1T. Ten je vybaven dvojicí indukčních plotének, dřezem, zásobníkem na 5 litrů vody a organizérem na kuchyňské náčiní, který udrží vše srovnané, když vyjedete ven do přírody,“ popisuje svou kulinářskou zástavbu Rivian. Zda se tato vychytávka dostane i do nabídky příplatkové výbavy pro sériovou verzi vozu však nepotvrdil.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze