Škoda Sunroq je studentský projekt nahoře bez. Vypadá krásně

Škoda Sunroq je studentský projekt nahoře bez. Vypadá krásně
  • Škoda Sunroq vychází z modelu Karoq
  • Přepracovaná byla nejen záď
  • Jde o žákovský projekt Azubi Car

Škoda Auto dává velký prostor studentům, kteří čas od času postaví nějaký ten koncept. Nejnovějším počinem ze školní dílny je Škoda Sunroq. Vůz vytvořili studenti v žákovském projektu Azubi Car, který funguje již pátým rokem.

Škoda Sunroq vychází z modelu Karoq. Studenti po něm sáhli i proto, že po vozech SUV neustále roste poptávka. Studenti mají volné ruce, ale nad celým projektem dohlíží učitelé, kteří s nimi vše konzultují. Tým, který stojí za Škodou Sunroq, si vybral červený lak Velvet ze sériové nabídky Škody Auto. Však se na vše můžete podívat.

A jak vznikl název pro tuhle škodovku nahoře bez? Nějaké názvy vymysleli samotní studenti a nějaké se dostaly i na sociální sítě, kde lidé mohli zvolit název studentského modelu. A tím se stal Sunroq.

Délka, šířka i rozvor jsou shodné s modelem Karoq, podobně jako pohonná jednotka. Tou je 1,5litrový motor TSI. Kromě chybějící střechy došlo na úpravu A i B sloupku. Největší změnu prodělala zadní část – jiné jsou páté dveře, podsvícení klik či logo Škoda, které se za tmy promítá na vozovku. Uvítali byste takový model v sériové výrobě? Mně osobně se líbí.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze