SEAT brzy ukáže svou mobilní aplikaci. Dorazí i na Apple Watch

SEAT brzy ukáže svou mobilní aplikaci. Dorazí i na Apple Watch
  • Skrz aplikaci bude možné zkontrolovat, zda je vůz například zamknutý
  • Podporovat bude jak systémy iOS a Android, tak i watchOS

Většina automobilek, a to i těch, které bychom nezařadili do luxusního segmentu, mají své aplikace pro chytré telefony. Španělská automobilka SEAT, která spadá do koncernu Volkswagen, však takovou prozatím nemá, ale to se má brzy změnit.

SEAT přinese na trh svojí aplikaci, která bude dostupná jak pro iOS, tak Android. Půjde o prodlouženou ruku, která vás i z vašeho obýváku či kavárny dovede k informacím o vašem autě. Nejspíše bude k dispozici, zda je automobil zamknutý, chybět jistě nebudou ani jízdní statistiky, poloha vozidla a podobné informace, na které jsme u jiných značek zvyklí.

Nejspíše nepůjde vzdáleně automobil ovládat, ale jen „konzumovat“ informace. Například u automobilky Audi je prvním vozidlem, které jde vzdáleně ovládat, model Q7 e-tron. Dočkat by se snad měla i nová generace Audi A8, ale prozatím nejde o tak standardní záležitost, abychom mohli dělat jasné závěry.

Aplikace se máme dočkat brzy, otázka je, co v terminologií „brzy“ přesně znamená. Na druhou stranu nám čekání může zpříjemnit i informace, že aplikace dorazí také na Apple Watch.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze