Waze již brzy i ve vašem vozu značky SEAT. Má to ale dvě podmínky

4
Waze již brzy i ve vašem vozu značky SEAT. Má to ale dvě podmínky
  • Váš smartphone musí podporovat Android Auto a v autě musíte mít Full Link
  • Vše bude k dispozici již během několika následujících týdnů

Znáte to: sednete do auta, zapnete navigaci a v první zácpě sáhnete po telefonu a kontrolujete, jak moc je zácpa velká a podobně. K tomu nejspíše velká většina z vás využívá mapové podklady od Googlu či Applu nebo aplikaci s názvem Waze.

A právě službu Waze už brzy nabídne ve svých vozech SEAT. Jen musíte splnit pár podmínek. Za prvé mít telefon se systémem Android, který podporuje Android Auto, a za druhé mít ve voze infotainment Full Link. Poté stačí váš smartphone připojit přes kabel. K dispozici by podle slov samotného Luca de Mea, předsedy představenstva společnosti SEAT, měla být k dispozici už během pár týdnu. Jelikož Waze patří společnosti Google, tak je málo pravděpodobné, že by vše pracovalo i s vašim iPhonem.

„SEAT upevňuje své postavení průkopníka v oblasti síťově propojeného automobilu. Začlenění nové aplikace Waze pro Android Auto do našich vozidel je v souladu s naším cílem nabízet snadné, síťově propojené a individualizované cestování automobilem. Tímto krokem také pokračujeme v konfiguraci našeho digitálního ekosystému,“ zdůraznil Luca de Meo.

Vše jsme si mohli vyzkoušet na barcelonském autosalonu. Jde o Waze, tak jak ho znáte, jen přizpůsobený pro displej v automobilu. Waze je velmi populární aplikace, která funguje víceméně jako sociální síť. Každý uživatel může do aplikace přidávat různé problémy na své trase a díky tomu tak máte ty nejlepší informace.

Diskuze ke článku
Honza
Je nějaký seznam telefonů, které podporují Android Auto? Mám Xiaomi a nejsem si jistý, že to bude AA fungovat.
Radek
Honda má už dva roky infotainment postavený na androidu, tak proč to nenainstalovat rovnou do něj :) bez kabelu, mirrorlinku apod. zdržování... jen škoda, že nemá fullscreen jako sygic
https://www.dropbox.com/s/vczqo7dhe3zwtrm/IMG_20170228_153116.jpg?dl=0

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze