Premiéra Škody Enyaq Coupé iV proběhne už v pondělí 31. ledna od 16:00 hodin

Premiéra Škody Enyaq Coupé iV proběhne už v pondělí 31. ledna od 16:00 hodin
Fotografie: Škoda Auto
  • Škoda Auto rozšiřuje modelovou řadu Enyaq iV o elegantní kupé
  • Digitální prezentace bude přenášena živě
  • Živé vysílání bude přístupné také prostřednictvím profilů Škoda Auto na sociálních sítích

Premiéra nového vozu Škoda Enyaq Coupé iV proběhne 31. ledna v 16:00 hodin středoevropského času živě na webové stránce skoda-virtual-event.com. Webová stránka, která je již nyní dostupná, přináší pomocí video upoutávek první pohled na nový vůz. Zájemci se k živému vysílání připojí i na sociálních sítích Škoda Auto (Facebook a Twitter) nebo na platformě Škoda Storyboard.


Po úspěšném uvedení vozu Enyaq iV rozšiřuje Škoda Auto svou první čistě elektrickou modelovou řadu, založenou na modulární platformě pro elektromobily (MEB) koncernu Volkswagen, o druhou karosářskou variantu s emocionálnějším vzhledem. Světová premiéra vozu Enyaq Coupé iV, která proběhne 31. ledna, bude přenášena v digitálním online formátu. Premiéra nového modelu začíná 31. ledna v 16:00 hodin středoevropského času a bude možné ji sledovat živě online.

Zájemci se mohou připojit k digitální prezentaci prostřednictvím hlavní stránky skoda-virtual-event.com. Do té doby se již nyní mohou naladit na premiéru video upoutávkami předsedy představenstva Thomase Schäfera a dalších členů představenstva společnosti Škoda Auto. Do světové premiéry budou postupně uvedena čtyři videa.

Před zahájením živého vysílání v 16:00 hodin středoevropského času budou všichni návštěvníci hlavní stránky upozorněni, aby se včas posadili na své oblíbené místo ve virtuálním kinosále.

Projeli jsme prototyp Škoda Enyaq Coupé iV a víme jak vypadá pod kamufláží

Škoda Enyaq Coupé iV (2021) 60 iV

Rozměry4 653 × 1 879 × 1 621 mm, 2 001 kg
Výkon132 kW
Baterie62 kWh
Dojezd (WLTP)? km
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze