Ninebot odstartoval prodeje futuristicky vypadající ultrapřenosné koloběžky

Ninebot odstartoval prodeje futuristicky vypadající ultrapřenosné koloběžky
Fotografie: segway.com
  • Koloběžku lze zakoupit na platformě kickstarter.com za necelých 17 tisíc korun
  • Hmotnost činí 10,5 kg, maximální rychlost 20 km/h

Čínská společnost Ninebot, která v minulosti odkoupila ikonickou značku Segway, začala nabízet novou futuristicky vypadající elektrickou koloběžku KickScooter Air T15.

Hned na první pohled zaujme originálním tvarem řídítek a bíločerným o rámem ze slitiny hořčíku. Na přídi koloběžky se táhne LED panel, který má zlepšit viditelnost v noci a doplnit originální design. Pochopitelně nechybí možnost propojení koloběžky se smartphonem, skrze který lze následně nastavit barvu svítícího proužku a zobrazit si všechny důležité informace. Ty může uživatel sledovat také na elegantním displeji zabudovaném do řídítek.

Ninebot KickScooter Air T15.

Koloběžka je příjemně lehká, konkrétně váží 10,5 kilogramů. Konstrukce navíc umožňuje velmi pohodlné složení, a to včetně konců řídítek, čímž se koloběžka stává ještě přenosnější. Mezi další výbavou najdeme kola naplněná pěnou, která nelze protrhnout. Maximální rychlost činí 20 km/h a dojezd až 12 kilometrů, což z tohoto modelu dělá ideální dopravní prostředek do města.

Ninebot KickScooter Air T15.

Pokud vám KickScooter Air T15 padl do oka, můžete si jej předobjednat na crowdfundingové platformě kickstarter.com již za 569 amerických dolarů (zhruba 16 500 korun i s daní). Doručení je však v současnosti možné pouze do USA či Kanady, případnou dopravu do ČR si tedy musíte zajistit sami.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze