Nejlepší automobilové reklamy: po náročném dni do zcela jiného světa

Nejlepší automobilové reklamy: po náročném dni do zcela jiného světa
  • Modernizovaný Mercedes Benz třídy S nabízí luxus, který si musíte zažít
  • Po cestě domů se kocháte skvělým podvozek za doprovodu příjemné hudby či masáže

Spěch, stres, vlna notifikací, jeden e-mail za druhým a povinnosti být neustále online. I tak může vypadat váš den a nemusíte být rovnou CEO Daimleru. Pravě o Mercedesu, konkrétně třídy S, bude dnešní reklama. Celý den se na vás valí e-maily, řešíte nespočet telefonů, sedíte na meetingu, který je spíše ztrátou času, a když se jdete alespoň na chvilku projít a koupit vaší oblíbenou kávu, tak vás někdo polije.

Vypadá to na další den, ve kterém se vám prakticky nic nepovedlo, a vy jedete domů za svojí rodinou naštvaní a unavení. Občas by pomohlo se pouze na chvilku dostat do trošku jiného světa, nechat se ukolébat příjemnou hudbou či masáží a obklopit se příjemným prostředím bez nikoho. A to vám umožní faceliftovaný Mercedes Benz třídy S.

Shodou okolností jsme populární “eSko” nedávno testovali, takže naše dojmy si můžete přečíst. Potvrzujeme, že jakmile zabouchnete dveře, ihned se ocitnete v jiném světě. Ve světě, kde nikam nespěcháte, uklidníte se a necháte se unášet až neuvěřitelně komfortním podvozkem za doprovodu příjemné hudby či masáže. Ano, takhle reklama od Mercedesu je nejenom povedená, ale do velké míry i pravdivá.

Zdroj: youtube.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze