Nejlepší automobilové reklamy: když se i stádo koní směje vašemu parkování

1
Nejlepší automobilové reklamy: když se i stádo koní směje vašemu parkování
  • Reklama nedávno běžela i na veřejně dostupných TV stanicích v ČR
  • Jde o vtipnou a příkladnou ukázku, jak fungují moderní asistenční systémy

Ve chvíli, kdy se vám někdo směje, se nejspíše necítíte dvakrát komfortně. Nemusíme si nalhávat, že my muži nemáme jisté ego, které nám jen nerado dovolí, aby nám někdo mluvil do našeho řízení. A když jde o parkování, platí to dvojnásob.

Není tomu tak dávno, kdy v televizi běžela reklama od Volkswagenu. Jistému muži, který se svým koňským přívěsem snaží zaparkovat, jenže ze doprovodu smíchu celého stáda koní okolo se mu to ne a ne podařit. A tak raději odjede.

O chvilku později dorazí zcela jiný chlapík, jenže ten už je vyzbrojen parkovacím asistentem, který si hravě poradí i s parkováním přívěsu. A tak koním nezbývá nic jiného než uznale pokývat hlavou. Nikoli ovšem nad kvalitami řidiče, ale německé technologie.

Zdroj: youtube.com

Diskuze ke článku
Krkavcova Jana
Krkavcova Jana
Dobrý den, jsem soukromý věřitel a nabízím půjčku s nízkou úrokovou sazbou 3%. V ekonomii nabízím půjčky od 50 000 do 50 000 000 Kč. Podmínky mé půjčky jsou velmi jasné a srozumitelné. Můj věřitel je velmi spolehlivý a dochvilný. Pro více informací mě prosím kontaktujte na můj email: janacova1010@gmail.com nebo whatsapp +420 225 636 045

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze