Na internet uniklo pár snímků Audi e-tron GT. Půjde o elektrické Audi A7

Na internet uniklo pár snímků Audi e-tron GT. Půjde o elektrické Audi A7
Fotografie: Audi AG
  • Audi e-tron GT má podle všeho na jedno nabití urazit až 450 kilometrů
  • Jde o další elektromobil na platformě Porsche Taycan

Už v minulosti bylo Audi na různých autosalonech poměrně aktivní, co se týká elektrifikace, ať už to bylo Audi Aicon nebo koncept, který se nyní proměnil v sériové Audi e-tron. Ženevský autosalon se už sice také blíží, ale ještě před ním proběhne autosalon v Los Angeles, kde se má ukázat Audi e-tron GT.

Audi e-tron GT

Audi e-tron GT stojí na podvozku Porsche Taycan a brzy by mělo rozšířit řady elektromobilů v nabídce Audi. Model e-tron dorazí už začátkem příštího roku, dále má přijít Audi e-tron Sportback a pak právě Audi e-tron GT. Audi e-tron GT měl být včera ukázán v Los Angeles několika novinářům. Ti neměli povolení jakékoliv materiály vynášet, ale pár snímků se nakonec dostalo do světa.

Audi e-tron GT

Audi e-tron GT je takové elektrické Audi A7. Má velmi podobný design, což můžeme jen pochválit. I lidé, co nemají Audi příliš v lásce, říkají, že Audi A7 patří k tomu nejhezčímu, co Audi nabízí. Na podrobnosti si ale budeme muset počkat. Mluví se o tom, že by Audi e-tron GT mělo na jedno nabití urazit 258 mil, tedy asi 415 kilometrů. Rychlé by mělo být nabíjení, protože vůz bude podporovat 350kW nabíjení.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze