Na fDrive.cz spouštíme další nové funkce

7
Na fDrive.cz spouštíme další nové funkce
  • K dispozici máte novou sekci videí s rozdělením dle kategorií
  • Novinkou je také rozcestník seriálů
  • Kromě optimalizací na pozadí jsme vylepšili i výpis článků na titulce

Po nedávném spuštění diskuzí pokračujeme na fDrive.cz v dalších inovacích. Stejně jako na sesterském serveru mobilenet.cz, i na fDrive.cz jsou videa důležitou součástí našeho obsahu. A proto jsme spustili zcela novou sekci videí s rozdělením položek podle tématu. Nová sekce je rychlejší a přehlednější. Dále plánujeme i možnost filtrovat videa dle konkrétních kritérií pro snadné nalezení přesně takového videa, které vás zajímá.

Novinkou je rovněž zbrusu nový rozcestník seriálů, které vám na fDrive.cz pravidelně přinášíme. Ať už je to Historie elektromobilů, seriál o technologiích v autech nebo seznamování se zajímavými elektromobily, které neznáte, ke svým oblíbeným seriálům se nyní dostanete mnohem rychleji. Pomůže vám v tom i tlačítko přímo v horním menu.

V uplynulých týdnech jsme rovněž optimalizovali fDrive.cz tak, aby byl ještě rychlejší, a provedli celou řadu malých vylepšení. Jedním z těch zásadnějších je pak úprava stylu výpisu nových článků na domovské stránce, a to na základě vaší zpětné vazby. Místo velkých ikon článků najdete v dolní části domovské stránky v sekci „Další novinky z posledních hodin“ přehledný seznamový výpis dalších nových článků. A díky možnosti rychle načíst starší články si snadno můžete přečíst vše, co vám za poslední dobu uniklo.

Další nové funkce a vylepšení očekávejte v nejbližších týdnech, a to rovnou z kategorie těch opravdu velkých.

Diskuze ke článku
Petr Válek
Petr Válek
Vše nej do nového roku ,ať to šlape alespoň tak jako letos ,díky všem z redakce
Xwert Is
Xwert Is
Kedy bude nový web aj na mobilenet.cz ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze