Limitovaný Nissan Leaf v černém provedení k mání od března

2
Limitovaný Nissan Leaf v černém provedení k mání od března
  • Nissan Leaf Black Edition se bude vyrábět jen v omezeném množství
  • Jde o zkrášlenou verzi, která má zaujmout zejména designem
  • Prvních 1 000 majitelů dostane Wi-Fi hotspot zdarma

Mnozí říkají, že velká část elektromobilů má přinejmenším rozporuplný design. Někomu se protiví BMW i3, ale jinému se jeho design zase může líbit. Pokud se vám zamlouvá rovněž vzhledově kontroverzní Nissan Leaf, ale chcete se trošku odlišit, brzy budete moci sáhnout po variantě Black Edition, kterou Nissan právě představil. O co přesně jde?

Nissan Leaf Black Edition vychází z modelu Leaf ve výbavě Acenta. Navíc dostal inovativní design a četná zdokonalení. Celý vůz stojí na 16palcových hliníkových kolech a nechybí LED světlomety, osvětlené prahové lišty, tónovaná skla, černé kryty bočních zrcátek a černý zadní spoiler.

Ředitel divize elektromobilů společnosti Nissan Europe Gareth Dunsmore tento krok vysvětluje: „Model Nissan Leaf Black Edition přináší na trh cenově dostupný, sériově vyráběný elektromobil ve stylovém a luxusním provedení. Našim zákazníkům vždy nabízíme vzrušující inovace a tento vůz není výjimkou. Díky špičkové technologii panoramatického kamerového parkovacího systému se řidiči za volantem mohou cítit jistěji, což je podstatou vize Inteligentní mobility Nissan.“

Model bude vyráběn v limitované sérii v Evropě a k dispozici bude od března do srpna roku 2017. Prvních 1 000 zákazníků dostane bezplatný Wi-Fi hotspot, který obslouží až 8 různých zařízení.

Test Nissan Leaf – Tichý měšťan byl na trh uveden už v roce 2010. Nejsilnější varianta má v útrobách 30kWh baterii a reálně ujede až 160 kilometrů.

Zdroj: tisková zpráva