Každé nové prodané Volvo dostane 20GB SIM kartu na rok zdarma

1
Každé nové prodané Volvo dostane 20GB SIM kartu na rok zdarma
  • Díky internetu budou mít majitelé k dispozici veškeré aplikace v infotainment systému
  • Volvo má i akci pro majitele plug-in hybridních modelů, kterým první rok provozu zaplatí veškeré náklady na elektřinu

Od začátku letošního roku dostane každý nově prodaný vůz Volvo datovou SIM kartu s paušálem 20 GB měsíčně na jeden rok zcela zdarma. S tím jeho majitel získává plnou konektivitu a okamžitý přístup ke všem palubním aplikacím bez závislosti na nabídce jeho operátora a síle signálu. Zkrátka nepřijdou ani zájemci o plug-in hybridní verzi nabízených modelů: v rámci nabídky Volvo Recharge jim bude uhrazena spotřeba elektřiny během prvního roku užívání vozu.

Volvo V60 T8

Okamžitě po nastartování má zákazník stálý přístup ke všem palubním online aplikacím, jako je Počasí (v místě i v cíli), Google Local Search (vyhledání restaurací, hotelů, čerpacích stanic nebo bankomatů v okolí zadaného cíle a přímé odeslání do navigace), WikiLocations (tipy na výlet v okolí a jejich zadání coby cíle do navigace), YELP (vyhledání restaurací nebo obchodů s hodnocením jejich zákazníků a opět zaslání do navigace). Plná konektivita umožňuje streamovat oblíbenou hudbu v nejvyšší kvalitě prostřednictvím TuneIn nebo Spotify, vytvořit palubní Wi-Fi hot-spot s kapacitou připojení až osmi zařízení či namluvit a obratem zaslat hlasovou zprávu pomocí Record & Send.

V případě hybridních pohonů jsou stále aktuální mapové podklady důležité pro možnost výrazně úspornější jízdy pomocí funkce tzv. prediktivní efektivity. Ta po zvolení cíle v navigaci inteligentně rozděluje spotřebu energie z baterie s ohledem na profil trasy.

Tato časově omezená akce navazuje na jinou nabídku, kterou Volvo přichystalo pro své zákazníky. Jak už sám její název – „Elektřina na jeden rok zdarma“ – napovídá, každému, kdo si za stanovených podmínek objedná do 15. října 2020 plug-in hybridní verzi některého z modelů portfolia značky, Volvo Car Czech Republic nahradí cenu elektrické energie spotřebované tímto vozem během prvních 12 měsíců užívání. Volvo tak chce podpořit správné využívání elektrického pohonu, který je podle automobilky nezbytnou a stále bližší budoucností mobility.

Diskuze ke článku
JKR
Volvo sliby neplní. Slibovali VolvoOnCall a zákazníci v roce 2017 se ho do svých vozů nedočkali. Takže si v autě z nezávislým topením dálkově nezatopí. Že by službu automaticky dostal každý zákazník, který si letos koupí Volvo? Takové podobné sliby už tu byly. No uvidíme, ale já už jim nevěřím. Lhali nám dost.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze