Jaguar láká na další SUV. Mezi F-PACE a I-PACE se tak vmáčkne ještě E-PACE

Jaguar láká na další SUV. Mezi F-PACE a I-PACE se tak vmáčkne ještě E-PACE
  • Světová premiéra nového vozu proběhne 13. července 2017
  • Předběžná cena startuje na 966 669 Kč

Modelů Pace od Jaguaru nám začíná docela přibývat. Vše začalo luxusním SUV jménem F-PACE a později se nám představil elektrický I-PACE. Nyní britská značka představila své nové kompaktní SUV Jaguar E-PACE. Menší SUV dostalo zelenou díky úspěchu F-PACE, který v loňském roce pomohl navýšit prodeje značky Jaguar o 83 %. Velikostně by na tom měl být E-PACE jako I-PACE, ten ale díky absenci klasického motoru a lepšímu využití prostoru nabídne více vnitřního prostoru.

Jaguar E-PACE

„Kombinace vzhledu sportovního auta s provedením Jaguaru zaručuje, že E-PACE bude vynikat. Každý Jaguar je navržen tak, aby probudil všechny smysly, a myslíme, že přesně to E-PACE díky svému osobitému charakteru dokáže,“ řekl Ian Callum, vedoucí oddělení designu v Jaguaru.

Jaguaru E-PACE samozřejmě nebude chybět pohon všech kol, který přebral od sportovních vozů, a vybaven bude zatím pouze dieselovými a benzinovými motory. Výjimečně bohatá by však měla být nabídka nejnovějších technologií a bezpečnostních prvků.

Světová premiéra nového vozu proběhne 13. července 2017 a vůz by měl začínat na částce 966 669 Kč. Máme pocit, že konkurenčnímu Range Roveru Evoque se může začít třást jeho skládací střecha.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze