Internetový obchod Škody Auto v uplynulém roce zaznamenal rekordní růst

Internetový obchod Škody Auto v uplynulém roce zaznamenal rekordní růst
Fotografie: Škoda Auto
  • E-shop Škody Auto v uplynulém roce navštívilo více než 1,5 milionu zákazníků
  • 75 % zákazníků využívá možnost dopravy zboží k obchodníkovi Škoda zdarma
  • Nejvíce táhly zvýhodněné komplety pneumatik a disků Škoda

Automobilky, to nejsou jenom auta, pořádná kola, nadupaný zvuk, našlapaný infotainment nebo televizní reklamy. Automobilky si budují svůj brand také v podobě věcí, které si můžete koupit na sebe, ať už jde o trika, mikiny či bundy. V nabídce najdete i další věci a kolikrát nejde o nikterak levnou záležitost. S logem automobilky si tak dnes můžete koupit prakticky cokoli, a to nejen přímo na prodejně, ale také moderně, tedy on-line.

Rok 2017 byl pro Škoda e-shop opět rekordní,“ říká Karel Starý, vedoucí servisních služeb Škoda Auto ČR. „V šestém roce existence Škoda E-shopu vzrostl celkový obrat meziročně o 53 %, přičemž kategorie online prodeje příslušenství zaznamenala v některých měsících dokonce trojciferný meziroční růst,“ doplňuje Starý. 


Přes 75 % zákazníků využívá dopravu zboží zdarma k více než dvěma stům autorizovaných obchodníků Škoda. Zákazníci oceňují, že zboží dorazí k vybranému obchodníkovi Škoda již do druhého dne od objednání a že široká prodejní a servisní síť Škoda poskytuje také rovnoměrné pokrytí České republiky výdejními místy Škoda e-shopu. 


Kompletní kola a položky povinné výbavy, jako jsou lékárničky, výstražné vesty a kompletní sady žárovek pro jednotlivé modely Škoda, se staly nejprodávanějšími položkami kategorie Škoda Originálního příslušenství. Komplety Škoda jsou osazovány kvalitními pneumatikami a dodávány včetně pojištění Škoda Pneugarance v ceně. V případě neopravitelného poškození pneumatiky (i vlastním zaviněním) se službou Škoda Pneugarance získá zákazník slevu až 70 % na nákup nové pneumatiky. 


Věci z e-shopu Škoda Auto

V segmentu merchandise a značkové módy si zákazníci nejvíce oblíbili kolekci továrního týmu Škoda Motorsport a novou kolekci RS, která vstoupila na trh v průběhu loňského roku. Mezi bestsellery Škoda E-shopu patří například hodinky z kolekcí RS a Škoda Motorsport a sportovní oblečení s motivy Škoda Motorsport, miniaturám vozů Škoda vévodí Kodiaq v měřítku 1:43. Úspěšný je nadále i segment cyklistické výbavy a doplňků Škoda, nejprodávanějším jízdním kolem se v minulém roce stalo dětské jízdní kolo Škoda Kid 20.

Zdroj: media.skoda-auto.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze