Future Cast #12: Tesla a její zvláštní mód, Hyundai Kona Electric a Renault ZOE

1
Future Cast #12: Tesla a její zvláštní mód, Hyundai Kona Electric a Renault ZOE
Fotografie: Jan Pospíšil, fDrive.cz
  • Probereme věci kolem nového Modelu S a zvláštního módu i Autopilota Tesly
  • Hyundai Kona Electric je podle všeho trefa do černého
  • Martin vám řekne své dojmy z testování Renaultu ZOE

Po čtrnácti dnech si opět společně s Martinem P. sedneme před kameru a v dalším díle Future Castu probereme různá témata, o kterých se posledních 14 dní mluvilo. O jaká témata půjde?

V první řadě se podíváme na Teslu, to hned z několika důvodů. První se týká Autopilota. Nedílná součást všech vozidel Tesla má sice své výhody, ale jako vždy také nevýhody. Druhým je Tesla Model S – už příští rok by mohla dorazit nová generace a na internetu se ukázaly první rendery. Vypadají opravdu skvěle. A u Tesly ještě zůstaneme. Ta totiž testuje nový „párty mód“. O co přesně se jedná?

Druhé téma bude Hyundai Kona Electric. Té se daří. Například v Norsku už má Hyundai více jak 20 tisíc objednávek. Vypadá to, že vůz má dobře našlápnuto. K dispozici je už i na českém trhu za cenu 899 990 Kč. A nejen to, máme domluvený i redakční test a jsme nesmírně zvědaví, zda silnější varianta Kony Electric opravdu na jedno nabití zvládne i více jak 400 kilometrů.

V poslední části si popovídáme o Renaultu ZOE. Trvalo to dlouho, ale dočkali jsme se. Tento model už je oficiálně dostupný i na českém trhu. Martin se s ním něco najezdil, a tak rozebereme jeho dojmy.

Elektromobilita ČEZ logo E-carsrent logo
Partnery pořadu Future Cast jsou Skupina ČEZ a pronájem elektromobilů E-CARS RENT
Diskuze ke článku
xlfd
Party mód má hlavně mít možnost napájet drobné elektrické spotřebiče, což bych velmi ocenil.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze