Fotografie ukazují, že Tesla Y nenabídne mnoho prostoru ve třetí řadě sedadel

1
Fotografie ukazují, že Tesla Y nenabídne mnoho prostoru ve třetí řadě sedadel
Fotografie: Tesla Motors
  • Fotografie zveřejnil japonský blog news-coffee
  • Je vidět, že pro kolena nebude mnoho místa

Tesla Model Y brzy dorazí na trh, a tak se na internetu objevují různé informace a fotografie jako například ty, které zachycují třetí řadu sedadel. Tesla Model Y může být autem až pro sedm lidí, ale podle fotografií to vypadá, že minimálně na nohy ve třetí řadě sedadel nebude moc prostoru.

Tesla Model Y interiér

Fotografie zveřejnil japonský blog news-coffe.com. Vypadá to, že půjde spíše o nouzové řešení podobně, jako je to u jiných SUV typu Škody Kodiaq, Audi Q7 a podobně. Samozřejmě, že například děti ve třetí řadě sedadel nějakou tu cestu zvládnou, ale dvakrát pohodlné cestování to asi nebude. V čem by však nemusel být problém, je šířka. Mezi sedadla se vešel i držák na nápoje, takže prostor pro kyčle a ramena by mohl být dostatečný.

Tesla Model Y interiér

Tesla Model Y se nedávno ukázala po boku Tesly Model X. Nejde o tak malé auto, jak jsem si původně mysleli. Pokud však nutně potřebujete sedmimístné auto pro rodinu, doporučujeme investovat do Tesly Model X.

Tesla Model Y je tu. Dojede až 480 km na jedno nabití

Diskuze ke článku
Tom256
Model Y je jen navýšená Tesla 3, tzn. třetí řada sedadel bude jen pro malé děti. Jestli vůbec. Ale celkově to auto bude asi o hodně praktičtější než hodně nízká trojka.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze