fDrive.cz je závislý na reklamě. Vypněte si AdBlock a podpořte nás

1
fDrive.cz je závislý na reklamě. Vypněte si AdBlock a podpořte nás
  • Náš systém zjistil, že máte aktivován doplněk prohlížeče, který zabraňuje zobrazování reklam.
  • Jediné příjmy fDrive.cz jsou z reklamy. Bez nich zanikneme.
  • Podpořte fDrive.cz tím, že si přidáte výjimku pro zobrazování reklam

Zprávy nejsou zadarmo

Děkujeme, že čtete fDrive.cz. Každý den vám přinášíme zajímavé zpravodajství, novinky, návody, testy, videa a mnoho dalšího. Vaši oblíbení redaktoři však nepracují zdarma a tvorba hodnotného obsahu stojí čas a také peníze. Jediný příjem našeho webu je z reklamy a jenom díky ní náš web existuje. Reklama je standardní součást příjmů zpravodajských webů, bez které by novinářská činnost prakticky nebyla možná.

Náš systém detekoval, že máte aktivní AdBlock nebo jiný doplněk, který zabraňuje zobrazování reklam v prohlížeči. To znamená, že nám z vaší návštěvy neplynou žádné příjmy a vy tak nijak fDrive.cz nepodporujete. Pokud by takto postupovali všichni, neměl by náš web žádné příjmy a skončil by.

Proč podpořit fDrive.cz?

Dle našeho interního kodexu se snažíme maximálně se vyhýbat nepříjemným a invazivním reklamám tak, aby bylo čtení webu vždy příjemným ničím nerušeným zážitkem. Formáty obtěžujících reklam tak u nás nenajdete vůbec. Například automaticky spouštěné reklamy přes celou stránku, či video reklamy na celou či půlku stránky nezobrazujeme nikdy. Proto budeme rádi, pokud se fDrive.cz rozhodnete podpořit, dáte si náš web do výjimek a umožníte tak zobrazování reklamy.

Jak si přidat náš web do výjimek v AdBlocku?

Rozhodli jste se v AdBlocku udělit výjimku a podpořit tak náš web? Děkujeme! Je to velmi snadné. Stačí kliknout na ikonku AdBlocku ve vašem prohlížeči (nachází se většinou v pravém horním rohu) a přidat náš web do výjimek. Poté by se vám mělo zobrazit oznámení, že je doplněk pro náš web deaktivován.

Adblock výjimka Adblock plus výjimka

Děkujeme!

Diskuze ke článku
Jiří
Blokování jsem vypnul (fdrive.cz je vy výjimkách) a upozornění na blokování reklam stále vyskakuje. Opera a uBlock origin je off. Musí to tam být?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze