Elektrické motorky na Dakaru, vítězný hybrid a další témata

Future Cast #105
Elektrické motorky na Dakaru, vítězný hybrid a další témata
Fotografie: A.S.O./Aurelien Vialatte
  • Rally Dakar 2024 poprvé vyhrál hybrid, jely i elektrické motorky
  • V historickém okénku se podíváme na Tesly Semi a Roadster nebo Nissan Leaf
  • Pokud budete sledovat naživo, budeme rádi za komentáře, dotazy můžete psát i předem

V dnešním Future Castu, tedy 23. 1. 2024 od 16:00, probereme další novinky ze světa elektromobility. Minulý týden skončila Rally Dakar, kam postupně také proniká elektrifikace. Probereme elektrické motorky z kategorie Mission 1000 a také vítěznou posádku, která jela s hybridním Audi RS Q e-tron. Poprvé v historii tedy vyhrál vůz s alternativním pohonem! Probereme i aktuality a pokud zbyde čas, pobavíme se i o tom, co se chystá na poli elektrických motorek a elektromobility obecně.

Future Cast #105 – Elektrické motorky na Dakaru, vítězný hybrid a další témata

Future Cast #105

Podcast v audio formě

Jelikož jsme nedávno překonali milník 100. vysílání Future Castu, zařadili jsme do nových vysílání i historické okénko. Můžete se tedy těšit na další z nich, ve kterém se ohlédneme za Future Castem #5. V tom kolegové probírali například elektrický tahač Tesla Semi, sporťák Tesla Roadster nebo Nissan Leaf.

V průběhu vysílání se samozřejmě, jako obvykle, můžete ptát na to, co vás zajímá. Ale pokud víte, že nebudete moci sledovat vysílání on-line a chtěli byste se zeptat na něco k dnešním tématům, můžete položit dotaz do komentářů pod tento článek. I na ně v průběhu vysílání odpovíme a vy si můžete odpověď poslechnout ze záznamu.

Partneři fNews - květen 2023
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze