Elektrifikované závodní speciály na Rally Dakar 2024 a další novinky

Future Cast #104
Elektrifikované závodní speciály na Rally Dakar 2024 a další novinky
Fotografie: Audi Sport
  • Elektrifikace na Rally Dakar pokračuje i v roce 2024, ale jde to pomalu
  • Mezi finalisty ankety Auto Roku 2024 mají velké zastoupení elektromobily
  • V historickém okénku se podíváme na úvahy o umístění Gigafactory Tesly

V dnešním Future Castu, tedy 10. 1. 2024 od 16:00, probereme další aktuální témata ze světa elektromobility. V plném proudu je slavná Rally Dakar, kam postupně také proniká elektrifikace. Probereme současnost a zkusíme se podívat trochu do budoucnosti. Podíváme se i na anketu Auto Roku 2024, kde se mezi pět finalistů dostaly dva čistokrevné elektromobily, jeden vůz, který je k dispozici i jako elektromobil, a jeden model, jenž nabízí tři plug-in hybridní pohony. Probereme i aktuality a pokud zbyde čas, pobavíme se i o prvních dojmech z dalších nových elektromobilů.

Future Cast #104 – Elektrifikované závodní speciály na Rally Dakar 2024 a další novinky

Podcast v audio formě

Jelikož jsme nedávno překonali milník 100. vysílání Future Castu, zařadili jsme do nových vysílání i historické okénko. Můžete se tedy těšit na další z nich, ve kterém se ohlédneme za Future Castem #4. V tom kolegové probírali například možnost stavby Tesla Gigafactory v Česku, o níž mezitím padlo rozhodnutí, že bude v Berlíně a už z ní vyjely desetitisíce vozů Tesla Model Y.

V průběhu vysílání se samozřejmě, jako obvykle, můžete ptát na to, co vás zajímá. Ale pokud víte, že nebudete moci sledovat vysílání on-line a chtěli byste se zeptat na něco k dnešním tématům, můžete položit dotaz do komentářů pod tento článek. I na ně v průběhu vysílání odpovíme a vy si můžete odpověď poslechnout ze záznamu.

Partneři fNews - květen 2023
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze