Chcete komentovat články na fDrive.cz? Přihlaste se a získejte spoustu výhod!

Chcete komentovat články na fDrive.cz? Přihlaste se a získejte spoustu výhod!
Fotografie: fDrive.cz
  • Na fDrive.cz nově mohou příspěvky komentovat jen přihlášení uživatelé
  • Vybrat si můžete přihlášení (registraci) skrze Facebook, Twitter, Google, Apple ID, Microsoft ID a GitHub
  • Přihlášení čtenáři získají kromě možnosti komentování také spoustu dalších výhod

Jak jste si již určitě všimli, nově mohou komentovat příspěvky jen přihlášení uživatelé. Chceme totiž, aby zůstala zachována „čistá“ diskuze bez zbytečných off-topiců, tím pádem dokážeme rychleji odbavit vaše případné dotazy či připomínky, kterých si velice vážíme. Abychom vám celý proces registrace (přihlášení) co možná nejvíce zjednodušili, přidali jsme v uplynulých dnech další sociální sítě a metody, skrze které můžete celý proces přihlášení zvládnout během pár vteřin.

Kromě původních metod (Facebook, Twitter a Google) jsme nově přidali i možnosti přihlášení skrze Apple ID (včetně dvoufaktorového ověření), rovněž se můžete přihlásit svým Microsoft účtem a dokonce i skrze GitHub. Přihlášení vám nezabere více než pár vteřin, následně si budete moci užívat všech výhod na maximum.

A o jaké výhody jde? Přihlášení čtenáři se o všem dozví jako první. Průběžně vydáváme články, které se zobrazují jen registrovaným čtenářům, jako první se tedy dozvíte nejen o lákavých soutěžích, ale také o chystaných akcích, které redakce fDrive.cz pravidelně pořádá. Pokud se zároveň stanete členem našeho newsletteru, dostanete do e-mailu tyto články rovněž jako první bez nutnosti jakékoliv námahy. Informovat vás budeme jen o tom nejdůležitějším, například o již zmíněných soutěžích o hodnotné ceny.

Přihlášení na fDrive.cz

Vážíme si vás i vašich komentářů a máme radost, že díky novému režimu jsme schopni lépe odbavovat vaše připomínky a rady, stejně tak vám rychleji zareagujeme na vaše dotazy, které se pod články objevují. Váš názor je pro nás důležitý a na základě zpětné vazby lépe dokážeme optimalizovat procesy v redakci.

Ceníme si vaší přízně a děkujeme, že čtete fDrive.cz!

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze