Automobilka Hyundai nabídne na českém trhu nižší ceny a nové benefity

Automobilka Hyundai nabídne na českém trhu nižší ceny a nové benefity
  • Hyundai poskytuje záruku 8 let, nebo 200 tisíc kilometrů na baterie
  • V případě poškození máte nárok na bezplatné náhradní vozidlo
  • Po dobu deseti let dostanete mapové aktualizace zdarma

Možná jste zaznamenali, že automobilka Hyundai se na českém trhu proměňuje. Už například nejde o „Hjondé“, nýbrž o „Hjundaj“. Tato korejská automobilka zkrátka chce být zákazníkům zase o něco blíže. V posledních dnech představila hned několik novinek a tou nejvýraznější je snížení cen. Takový Hyundai i30 si můžete pořídit už za 319 990 Kč. Vedle toho automobilka nabídla i nové benefity, které mohou přijít vhod.

Hyundai Ioniq (2019)

Hyundai v případě elektrických a elektrifikovaných modelů dává na baterii záruku 8 let, nebo 200 tisíc kilometrů, a to podle toho, co nastane dříve. V případě poruchy dostanete náhradní vozidlo zdarma, což je určitě příjemná záležitost, zvlášť pokud je pro vás auto pracovní nástroj.

Potěší i věci jako dojezdové rezervní kolo, zvedák, sada nářadí, lékárnička, výstražná vesta i trojúhelník, které máte zahrnuty ve výbavě vozidla. Hyundai také do své zvýhodněné nabídky zavedl bezplatnou aktualizaci softwaru jednou ročně po dobu deseti let. Standardně byste za tuto službu zaplatili třicet tisíc korun.

Pro zajímavost: už koncem roku dorazí nový Hyundai Ioniq, a to jak v plug-in hybridní a hybridní, tak i elektrické variantě. Těšit se můžete na testy všech variant.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze