Allianz se stal oficiálním partnerem Formule E

Allianz se stal oficiálním partnerem Formule E
  • Globální partnerství zahrnuje kromě závodů plně elektrických monopostů i závody bezpilotních vozidel Roborace
  • Letos se Formule E pojede ještě například v Mexiku, Monaku, Paříži, Berlíně či New Yorku
  • Allianz na český trh vstoupil v roce 1993

Sportovní soutěže či závody dnes potřebují kolem sebe silné partnery a výjimkou není ani taková Formule E. Ta získala nového oficiálního partnera, kterým se stal Allianz. Toto globální partnerství zahrnuje kromě závodů elektrických monopostů také závody bezpilotních vozidel Roborace.

„Jsme rádi, že můžeme přivítat Allianz v rodině Formule E a vidět její nadšení pro motorsport. Allianz a Formule E jsou dvě značky, které sdílejí závazek k inovacím a inspiracím – klíčovým hodnotám, které tvoří základ našeho partnerství,“ uvedl šéf Formule E Alejandro Agag.

Kromě závodů bude Allianz hostit i přejmenovanou Allianz eVillage, kde si přijdou na své všichni fanoušci a příznivci Formule E a moderních technologií. Prostřednictvím obří obrazovky budou moci sledovat dění na trati, mohou soupeřit s piloty Formule E při jízdě na simulátorech, zažít autogramiádu svých favoritů apod. Samotné závody, které jsou zajímavým pohledem na to, co dokáží elektromobily, se letos ještě pojedou například v Mexiku, Monaku, Paříži, Berlíně, New Yorku nebo Montrealu. Formule E letos nechyběla ani na ženevském autosalonu.

„Věříme, že nastal čas, abychom se zapojili do vývoje nových ekosystémů, které budou definovat udržitelnou budoucnost městské mobility,“ vysvětluje Jean-Marc Pailhol, vedoucí managementu Market Group a distribuce v Allianzu. Logo společnosti Allianz se objeví na předváděcím vozidle Formule E a bude viditelné i na autech Robocar.

Pojišťovna Allianz je stoprocentní dceřinou společností Allianz New Europe Holding GmbH. Na český trh vstoupila v roce 1993. Allianz nabízí komplexní škálu pojišťovacích a investičních produktů pro soukromou i firemní klientelu.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze