Vyhrajte kurz úsporné jízdy na Naučmese.cz od Marka Tomíška

Soutěž
Vyhrajte kurz úsporné jízdy na Naučmese.cz od Marka Tomíška
Fotografie: Uwe Fischer, bmw.com
  • Vyhrát můžete individuální kurz úsporné jízdy od Marka Tomíška
  • Součástí kurzu bude nejen teorie, ale i hodina praxe ve vašem autě
  • Je jedno, na jaký pohon jezdíte, kurz bude samozřejmě přizpůsoben podle potřeby

Chcete se naučit efektivněji využívat energii pro jízdu a ušetřit za palivo, nebo mít delší dojezd svého elektromobilu? Je jedno, zda jezdíte s elektromobilem, hybridem, nebo máte auto s klasickým spalovacím motorem.

Mazda MX-30 (2020)

O co hrajeme?

Marek Tomíšek, šéfredaktor fDrive.cz, se věnuje úsporné jízdě více než 15 let a má na kontě úspěchy v eco-rally a několik rekordů v dálkových úsporných jízdách. A to s prakticky všemi běžnými druhy pohonu, takže skutečně nezáleží na tom, čím jezdíte. Tyto zkušenosti předává dál ve svých kurzech úsporné jízdy. Některé obsahují jen teorii, ale v této soutěži můžete vyhrát kompletní kurz, který zahrnuje dvě hodiny teorie a hodinu praxe přímo ve vašem autě.

Jak hrát a vyhrát?

  1. Budeme rádi za odběr na našem YouTube kanále.
  2. V úterý 30. 03. 2021 od 16:00 hod. se dívejte živě na náš pořad FutureCast na našem YouTube kanále, nebo přímo v článku na fDrive.cz. V rámci pořadu vyhlásíme soutěžní otázku. Kdo nestihne živý přenos, na YouTube bude k dispozici, jako vždy, i záznam.
  3. Svou odpověď na soutěžní otázku vyplňte do formuláře níže. Pokud to stihnete v průběhu živého vysílání Future Castu a hodinu po něm (tedy 30. 03. 2021 od 16:00 do 18:00), zapíšeme vás do slosování pětkrát, budete tak mít mnohem vyšší šanci vyhrát. Je to odměna za to, že nás sledujete živě.
  4. Počkejte si na slosování a vyhlášení vítěze, kterého vyhlásíme na webu a bude kontaktován také e-mailem.

Soutěž probíhá od 30. 03. 2021 16:00 hod. do 5. 03. 2021 23:59 hod. Výhrou je „Kompletní kurz úsporné jízdy“. Termín bude domluven individuálně a fDrive.cz ho nemůže nijak ovlivnit. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze