Vyhrajte chytrou palubní kameru Nextbase v naší nové soutěži!

Vyhrajte chytrou palubní kameru Nextbase v naší nové soutěži!
Fotografie: Nextbase
  • Palubní kamera může prokázat nevinu v případě dopravní nehody i odhalit majitele vozu, který vás naboural během parkování
  • V naší soutěži můžete vyhrát palubní kameru Nextbase s podporou Wi-Fi i integrovanou GPS

Jestli obrázek vydá za tisíc slov, pak video přinejmenším za tisíc obrázků, zejména, když jde o prokázání neviny u dopravní nehody. I proto na fDrive.cz pravidelně testujeme palubní kamery renomovaného výrobce Nextbase a právě nyní si můžete o jednu z nich zasoutěžit.

O co hrajeme?

Ve hře je konkrétně palubní kamera Nextbase 322GW, která je vybavena technologiemi Wi-Fi, Bluetooth i GPS, takže pomůže se záznamem trasy. Stejně tak neschází funkce inteligentního parkování, jež automaticky spustí nahrávání v případě, že do vašeho vozu někdo nacouvá apod. Její další přednosti pak můžete najít na stránkách nextbase.eu a více se dozvědět i v naší připravované podrobné recenzi.

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět soutěžní otázku. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! .

Soutěž probíhá od 18. 7. 2023 do 15. 8. 2023 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde. Správnou odpověď hledejte na stránkách společnosti Nextbase

Soutěžní formulář


Nezobrazuje se vám soutěžní formulář správně?

Rádi byste věděli jako první o možnostech vyhrát zajímavé ceny jak na mobilenet.cz, tak na fZone.cz nebo fDrive.cz? Pak se přihlaste k našemu e-mailovému newsletteru níže.