Volvo chce zjednodušit nabíjení. Brzy se jeho modely EX nabijí takřka všude

Volvo chce zjednodušit nabíjení. Brzy se jeho modely EX nabijí takřka všude
Fotografie: Volvo
  • Volvo se spojilo s firmou Digital Charging Solutions
  • Nově půjde nabíjet u 1 000 provozovatelů nabíjecích stanic ve 30 zemích EU
  • Model EX90 přijde s funkcí Plug & Charge

Společnost Volvo Cars posouvá svou nabídku služeb týkajících se sítě evropských veřejných nabíjecích stanic na novou úroveň zavedením celé řady nových komfortních funkcí, které jsou všechny dostupné prostřednictvím aplikace Volvo Cars. Smyslem je poskytnout zákazníkům mnohem jednodušší způsob nabíjení jejich elektrických vozů. Švédský výrobce uzavřel nové partnerství s jedním z největších poskytovatelů služeb pro elektromobilitu, kterým je společnost Digital Charging Solutions. To přinese zákazníkům Volva rozšíření poskytovaných služeb. Tato aktualizovaná služba bude pro zákazníky na území Evropy spuštěna již koncem listopadu.

Jedním z největších problémů, s nímž se až dosud potýkali řidiči plně elektrických vozů, bylo získání přístupu ke spolehlivé a bezproblémově fungující veřejné nabíjecí infrastruktuře. Na základě nového vývoje, v rámci něhož bude Volvo využívat platformu Digital Charging Solutions, dojde k ještě většímu zjednodušení využívání veřejných stanic pro rychlé nabíjení a rozšíření jejich dostupnosti, díky čemuž bude nabíjení vozu mimo domov pohodlnější a bezstarostnější než kdykoli dříve. Vše bude probíhat v aplikaci Volvo Cars.

Přístup k většímu počtu sítí a veřejných nabíjecích stanic než kdykoli předtím

Majitelé stávajících elektromobilů Volvo XC40 Recharge a C40 Recharge získají stejně jako zájemci o připravované modely EX90 a EX30 přístup ke skutečně rozsáhlé síti zahrnující více než 1 000 různých provozovatelů nabíjecích stanic, kteří dohromady disponují více než 590 000 veřejnými nabíjecími stanicemi ve 30 zemích Evropy. Jednou z klíčových výhod této služby je možnost bezproblémového cestování mezi různými státy. Rozšíření rozsahu a pokrytí dostupné sítě znamená, že mohou řidiči plně elektrických vozů Volvo nyní dojet ještě dál.

Nová funkce Plug & Charge bude kompatibilní s novou vlajkovou lodí EX90. Jedná se o funkci, která je příslibem skutečně bezproblémového zážitku při využívání veřejných nabíjecích stanic, protože eliminuje potřebu komplikovaných transakcí a umožňuje zákazníkům nabíjet jejich vozidla opravdu jednoduše. Zákazníci nyní získají možnost spustit a ukončit proces nabíjení prostřednictvím aplikace Volvo Cars, což jim zajistí větší flexibilitu a kontrolu nad nabíjením. Mezi nové funkce patří také možnost zřízení účtu pro firemního řidiče pro účely DPH a firemní fakturace, což firemním zákazníkům usnadní účetnictví.

Mimo to jsou pro zákazníky dostupné nabídky předplacených služeb, díky nimž získají přístup ke zvýhodněným cenám na ultrarychlých nabíjecích stanicích. Tyto nabídky se budou na jednotlivých trzích lišit.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze