Volkswagen T-Cross za cenu od 437 900 Kč s DPH můžete objednávat již nyní

Volkswagen T-Cross za cenu od 437 900 Kč s DPH můžete objednávat již nyní
  • Základní provedení pohání litrový tříválec TSI o výkonu 95 koní
  • Silnější verze o výkonu 115 koní s automatickou převodovkou DSG stojí 498 900 Kč
  • Zadní sedadla jsou podélně posuvná v rozsahu 14 cm, díky čemuž se dá měnit objem zavazadelníku

Nejmenší SUV, chcete-li crossover, u modelové řady Volkswagenu brzy vstoupí na český trh. Pro velké zájemce máme dobrou zprávu, Volkswagen zahájil předprodej modelu T-Cross. Základní varianta bude mít pod kapotou litrový tříválec TSI o výkonu 95 koní. Ten je spojen s pětistupňovou manuální převodovkou. Tato verze se ukrývá pod verzí Life a startuje na ceně 437 900 Kč včetně DPH.

Volkswagen T-Cross můžete mít i se silnějším tříválcem (115 koní) s šestistupňovou manuální převodovkou. Cena včetně DPH je 457 900 Kč. Stejné varianta pouze s automatickou převodovkou je o 41 tisíc korun dražší. T-Cross Life je sériově vybaven mimo jiné zadními světlomety LED, kůží obšitým multifunkčním volantem, senzorem deště, manuální klimatizací, audiosystémem Composition Colour, 16“ koly z lehké slitiny a podélnými střešními nosiči.

Sériová výbava verze Style zahrnuje navíc přední světlomety LED, adaptivní tempomat ACC, automatickou klimatizaci Climatronic, audiosystém Composition Media, AppConnect, paket Ambiente a 17“ kola z lehké slitiny.

Praktický městský crossover vychází svou konstrukcí z modulární koncernové platformy MQB. S vnější délkou 4,11 m a výškou 1,56 m je o 54 mm delší, resp. o 112 mm vyšší než Polo. Zadní sedadla jsou podélně posuvná v rozsahu 14 cm. Díky tomu lze měnit základní objem zavazadlového prostoru od 385 do 455 l. Sklopením zadních opěradel vznikne nad rovnou ložnou plochou prostor pro přepravu zavazadel o objemu až 1281 litrů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze