Volkswagen neuhlídal finální podobu chystaného ID.4

1
Volkswagen neuhlídal finální podobu chystaného ID.4
Fotografie: CarNewsChina.com
  • Vůz nabídne pět designů kol
  • Nechybí černé ochranné plasty na karoserii

Na svět se dostaly první snímky oficiální podoby chystaného modelu ID.4. S novou informací přichází electrek.co. Konkrétně se jedná o fotografie produkční verze, na kterých lze spatřit zvýšený pohledný crossover s čistými liniemi karoserie a dravou přední maskou. Ten navíc vypadá jako plnohodnotný konkurent Tesly Model Y a v bílém laku karoserie mu to náramně sluší.

Vůz bude prvním z nabídky ID, který se bude prodávat také v USA. Tam jej bude vyrábět továrna ve městě Chattanooga v Tennessee, přičemž cena by na americkém trhu měla startovat na hranici 30 tisíc dolarů. Pokud se pak detailněji podíváte na uniklé fotografie, finální verze se od dříve představeného konceptu liší jen minimálně. Drobnou proměnou prošly snad jen dveře, které mají stále zapuštěné kliky.

Vůz nabídne také černé panely karoserie, což ještě více přispívá k dojmu, že se jedná o pořádný crossover. K vidění je i stříbrný exemplář s panoramatickou střechou. K dispozici bude několik variant kol a vůz využije elektrickou platformu MEB. Do nabídky přitom nejprve dorazí klasické provedení s pohonem přední nápravy. Postupem času pak dojde také na silnější provedení, které využije pohon všech čtyř kol a dojezd by zde měl činit alespoň 500 km na jedno nabití.

Diskuze ke článku
Pokud konečně
zvládnou soft a do 5 let srazí cenu aku o třetinu, má šanci být v nové Éře stejně jako Pašík bestseller :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze